CGI

Infor-M3 Application Support consultant

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 27 maj 2020
Stängs
den 11 juni 2020
Ref:
J0520-0091
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av ERP systemet Infor-M3, brinner för kundservice och är en utpräglad teamspelare? Vill du utveckla dig inom Infor-M3 applikationen BE?

Vi vill nu ytterligare förstärka vårt M3 AM & Support team med nya talanger.

Vi växer med både nya och befintliga M3-kunder och vårt erbjudande både expanderar och utvecklas. Detta innebär att vårt omfattande M3-team växer ytterligare och vi söker Dig som vill vara med på vår tillväxt-resa. Vi kan erbjudan en stimulerande och utvecklande vardag i vårt kapabla team med exponering mot spännande kunder och projekt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du ingår i ett team som stödjer våra kunders olika Infor-M3 affärssystem. Allt för att kundernas vardag skall vara problemfri och effektiv. Du arbetar med Incidenter, Requests och Problems tillsammans med dina engagerade kollegor.

Vi hjälper kunderna att nyttja sitt ERP system optimalt och minimera störningar för kundens verksamhet. Du har nära kontakt med kunden och handleder dem för optimalt utnyttjande. Det är därför viktigt att du trivs i en miljö med kontinuerlig utveckling.

CGI är sedan många år Premier delivery partner, vilket bland annat ger tillgång till utbildningar och nyheter direkt från Infor, de senaste versionerna av M3 och unik och varierande fortbildning i produkten.

I rollen arbetar du nära kompetenta kollegor i team som utvecklas tillsammans, med stor tillgång både intern och extern utbildning. Kunderna som du kommer arbeta direkt med, i nära dialog är både nationella och globala, med hög kompetens på området. I denna rollen är du med och skapar verklig skillnad för kunden i deras dagliga verksamhet.

Det finns även möjlighet att ingå i ett projektteam och arbeta tillsammans med kollegor inom ett specifikt kundprojekt. Du arbetar även nära vårt väl integrerade M3 team i Manilla, Filipinerna vilket ger en internationell dimension till rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Troligen är du idag en "super-user" eller service manager som tycker att M3 är en fantastisk produkt. Men känner att du vill bredda och utmana dig med mer M3 och fler kunder, att prova på vardagen som konsult ser du som ett spännande nästa steg i din utveckling.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

Mycket god erfarenhet av affärssystemet Infor-M3 och fördjupade kunskaper inom en eller flera av de specifika modulerna:

• Customerorder and Sales

• Warehouse and Logistics

• Planning and Manufacturing

• Purchase and Procurement

• Userinterface customization

Har du dessutom erfarenhet av SQL , MEC-integration eller output management ser vi det som meriterande.

Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska.

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. Du vet att du har en god problemlösningsförmåga och vill arbeta proaktivitet. Kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är saker som är viktiga för dig. Du värdesätter teamarbete och delar med dig av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du själv söker ny kunskap både på egen hand och via dina kollegor. Du har förmågan att skapa förtroende i mötet med både interna och externa parter.

Vill du vara en del av ett team som är nyfiket, där vi stöttar varandra och värdesätter initiativ- och ansvarstagande. Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö vi utvecklar varandra, varje dag.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Tjänsteresor kan förekomma inom denna tjänst.
Placering: Malmö eller Stockholm

För mer information, vänligen kontakta:

Jan Berggren - Director Consulting Services
jan.berggren@cgi.com
0709-766 333

Vi hanterar ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav kan krävas, beroende på roll och krav från kund.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb