CGI

Analyst Technical Operation, Kista eller Bromölla

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 1 juni 2020
Stängs
den 30 juli 2020
Ref:
J0320-1125
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu behöver vi förstärka Technical Operations med en erfaren drifttekniker som är bred i sin kunskapsbas. Technical Operations är en driftenhet där vi har ansvaret för kundernas IT-drift utifrån avtalade SLA. Vi har kompetenser inom flera teknikområden där de stora är Windows, Unix och kommunikation men vi har också behov av kompetens inom AD, SQL och Oracle.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet som är bred och spänner över flera teknikområden, vi ser gärna att du har jobbat med automation och i virtuella miljöer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Technical Operation med placering i Kista eller Bromölla. I rollen kommer du bland annat att arbeta med:

• Beställningar, förändringar samt felsökning i våra kunders driftmiljöer
• Arbeta med förvaltningsaktiviteter inom tjänsterna, avseende effektivisering och förbättringar
• Arbeta med att öka graden av automation inom våra tjänster
• Stötta kundteam i dialog med slutkund

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av IT-drift samt god kunskap och erfarenhet inom flera av nedan områden:

• Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Server 2016 och Windows Server 2019
• Klusterteknologi
• Skript / Powershell
• Backuplösningar
• Antivirusprodukter
• OVM, AIX, Solaris och/eller Linux
• CISCO WAN/LAN
• Kunskap om driftrelaterade processer (ITIL)
• Flytande på svenska, goda kunskaper i engelska

Mer om tjänsten
Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst samt godkänd säkerhetskontroll. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer genomföras.

Det förekommer beredskapsarbete och vi har även behov av att man ställer upp på arbete under våra servicehelger. Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan också förekomma i rollen.

För mer information, vänligen kontakta: Tobias Stiman, Manager, +46 (0)703 12 89 88

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-07-01

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb