CGI

Affärssystemskonsult , Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 1 juni 2020
Stängs
den 6 juni 2020
Ref:
J1219-1468
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi står i ett spännande skifte där CGI skapar möjligheter och utvecklar våra kunder på flera plan - vi behöver därför bli fler för att fortsätta vår resa. Vi skapar unika kundlösningar med stort mervärde genom att kombinera verksamhets- och IT-kunnande. Till ett redan starkt affärsområde med ett ledande erbjudande söker vi nu fler erfarna affärssytemskonsulter som vill mer!

CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu fler erfarna rutinerade affärssytemskonsulter med djupgående verksamhetskunskap. Vår förmåga att leverera end-to-end lösningar kring Infor-M3 är unik i Sverige och tillsammans med våra andra kompetens- och leveransområden inom CGI, nationellt och globalt har vi en unik ställning på marknaden i vårt erbjudande. Detta gör att vi kan erbjuda spännande och utmanade möjligheter för fler konsulter som vill utvecklas och fortsätta växa sin kompetens. Du har redan en god erfarenhet inom ett eller fler affärssystem men vill utforska möjligheterna inom ett nytt område. Hos oss får du arbeta i projekt och leveranser hos några av regionens mest välprofilerade arbetsgivare med global verksamhet och vars varumärken finns i alla svenska hem.

CGI är sedan många år Infor Premier Delivery Partner vilket innebär att du som konsult hos oss får direkt tillgång till de nyaste versionerna, ledande utbildningar, metoder och nyheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt fokus kommer att vara att skapa och leverera kundlösningar baserat på kunden krav och behov och ditt specifika kunnande. Du kommer att röra dig mellan operativa arbetsuppgifter och strategiska övervägande. I din vardag kommer du att agera verksamhetsnära och med all den teknikspecifika supporten som behövs för att leverera både i din roll som konsult men också i en mer övergripande advisory funktion. Vi har djupgående kundrelationer där vi ses som en naturlig partner och gemensamt driver projekten för största möjliga effekt.

I din roll som partner till kunden kommer du både utmana och vägleda för att säkerställa att den bästa möjliga lösningen finns på plats.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi är övertygade om att du är en person med goda kunskaper inom ett eller flera olika affärs- eller ERP system.

Du är van vid att fånga och dokumentera kundens kravbild, skapa och hantera kundförväntningar på ett professionellt sätt och söker ständigt professionellt lärande. Du är van vad att arbeta i projekt och med stort kundfokus. Vi söker dig som vill arbeta kundnära och ha en verkligen impact på affärsområdets utveckling.

Kanske arbetar du idag som Business Analyst specialiserad på lösningar inom affärssystem och verksamhetslöningar men inspireras av tanken att stödja ett antal stora svenska företag att utveckla sitt verksamhetsstöd på kort som långsiktigt med hjälp av Affärssystemet M3.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kunder, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor. Vi är och har under en längre tid varit på en fantastisk tillväxtresa inom avdelningen och nu vill vi att du är med på vår fortsatta resa.

Din profil:

•Minst 5 års erfarenhet av affärssystem, verksamhetsstöd och verksamhetsprocesser

•Konsulterfarenhet är meriterande

•Har du mer djupgående kunskaper inom Supply Chain och/eller Manufacturing ser vi det som meriterande.

•Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Och såklart ser du möjligheten att lära dig M3 som en spännande utmaning och möjlighet till att utvecklas i din yrkesroll.

Du värdesätter teamarbete och delar med dig av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du själv söker ny kunskap både på egen hand och via dina kollegor. Du har förmågan att skapa förtroende i mötet med både interna och externa parter. Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö vi utvecklar varandra, varje dag.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö
Resor förekommer i denna tjänst
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

För mer information, vänligen kontakta:
Jan Berggren - Director Consulting Services
jan.berggren@cgi.com
0709-766 333

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb