CGI

Utvecklare inom SiteVision, Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna, Södermanland , Sweden
Annonserat
den 10 juni 2020
Stängs
den 16 augusti 2020
Ref:
J0620-0001
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Gillar du att jobba med webbutveckling? Det gör vi också! Vårt team i Eskilstuna har nu flera nya spännande uppdrag och behöver förstärkning. Vi söker därför dig som kan SiteVision och har arbetat med att utveckla olika lösningar i plattformen.

Vi har många kunder med intressanta webbplatser och jobbet blir aldrig enformigt eftersom varje webbplats har sina egna intressanta utmaningar när det kommer till problemlösning och vidareutveckling. Vi är en prestigelös grupp med glad stämning som gillar att ha kul på jobbet.

Du blir del av ett team med såväl juniora talanger som erfarna coacher. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och vi ser fram emot dina idéer och ditt engagemang. Hos oss är du en teamplayer som är engagerad och delaktig i att hjälpa andra i teamet. Du utvecklas tillsammans med våra kunder och precis som oss så brinner du för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som utvecklare arbetar du i våra SiteVision-team där ni tillsammans med kund utvecklar de allra senaste lösningar inom webb och SiteVision. Ni arbetar agilt med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av webbplatser. Arbetet bedrivs hos kund eller inhouse i våra team. Du kommer att arbeta med Eskilstuna som bas.

Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot datateknik eller motsvarande samt minst 3-5 års erfarenhet av SiteVision. Utöver det är det meriterande med erfarenhet av:

• Webbutveckling, HTML, CSS
• Sitevision
• CMS, såsom EPiServer, SharePoint eller WordPress
• Programmering i Java
• Vill och kan röra dig inom hela teknikstacken
• God förståelse för Server side Javascript och Velocity
• God förståelse för scriptspråken SASS, AngularJS
• God förståelse för UX/UI

Som vi alla vet så förändras teknologilandskapet i en snabb takt och därför värdesätter vi ett genuint intresse för teknologi och en vilja att lära sig nya saker. Givetvis kan ingen allt och kunskapsdelning är en självklarhet inom vårt team! Vi växer och blir mer kompetenta tillsammans. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda självledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du är driven i ditt arbete och har en stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Mer om tjänsten:
Heltidstjänst med placering i Eskilstuna
Språkkrav: Svenska

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-08-15.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. För mer information, vänligen kontakta: Rami Hussein, Director Consulting Services, rami.hussein@cgi.com.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb