CGI

Seniora utvecklare, Umeå, Örnsköldsvik & Skellefteå (spontanansökan)

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 24 juni 2020
Stängs
den 26 augusti 2020
Ref:
J0620-0269
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Nu söker vi Seniora utvecklare till vårt team i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik till hösten.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi på CGI Botnia har de senaste åren fått allt större förtroende och fler uppdrag hos våra kunder. Därför kommer vi nu bland annat sätta upp fler lokala utvecklingsteam. I Umeå vill vi växa med 20 utvecklare under 2020.

Vi letar efter seniora utvecklare som trivs i .Net, C# & Java.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Som utvecklare hos oss har du möjlighet att kontinuerligt bli ännu vassare och utveckla din kompetens. Eftersom vi bygger upp flera nya team, så har du stor möjlighet att vara med att påverka dessa. Tillsammans skapar vi den miljön som vi önskar. Vid er sida har ni även erfarna konsultchefer som stöttar er i processen och finns där för att dela med sig av sin kunskap i konsultmässighet.

Skicka in din spontanansökan redan idag genom att klicka på ansök och registrera ditt CV!

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Men kanske vill veta mer om oss och vad vi jobbar med? Då kan du klicka på denna länk: https://www.cgi.se/sv/cross-industries.

Om det fortfarande finns något du undrar över kring, skicka gärna din fråga till Anders Markstedt via mail: anders.markstedt@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.