CGI

Senior systemutvecklare, LuleĂ„ đŸ’»

Rekryterare
CGI
Plats
LuleÄ, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 26 juni 2020
StÀngs
den 29 augusti 2020
Ref:
J0420-0132
Kategori
Systemutvecklare
AnstÀllningsform
Tillsvidare
SysselsÀttning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och Àr vÀrldsledande pÄ att omvandla innovation, information och teknologi till framgÄng för vÄra kunder. CGI finns i 40 lÀnder med 77 500 medarbetare, varav nÀrmare 5000 i 25 svenska stÀder. En kombination som öppnar mÄnga och flexibla utvecklingsvÀgar.

CGI tror pÄ tanken att vi nÄr lÀngre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, vÄra kunder och vÄr verksamhet. Alla medarbetare har ocksÄ möjlighet att dela den framgÄng vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. PÄ sÄ sÀtt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bÀsta blir allas bÀsta. Alla mÄr bra nÀr det gÄr bra.

Just nu Àr vi inne i en tillvÀxtfas och behöver förstÀrka vÄrt team med seniora systemutvecklare med erfarenhet inom Java eller .NET.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare pÄ CGI kommer du att fÄ arbeta bÄde i mindre projekt pÄ nÄgra mÄnader till stora projekt med lÄnga Ätaganden. I projekten arbetar du tillsammans med ett kompetent team, antingen pÄ plats hos kunden eller frÄn CGI:s kontor. Arbetsuppgifterna ger utrymme till bÄde enskilt arbete dÀr du behöver vara sjÀlvgÄende och tillsammans med vÄra nationella och internationella kollegor under projekten.

Du kommer att jobba med systemutveckling inom Java eller .NET och vi ser gÀrna att du har ett brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen!

TjÀnsten Àr placerad i LuleÄ men resor ingÄr I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgÄngsrik denna roll

Utöver goda teknikkunskaper sÄ ska du kÀnna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebÀr vad gÀller nya kunder, uppdrag och Àven resor. Du sÀtter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bÀsta lösningen.

PÄ CGI vill vi att alla ska kunna vara sig sjÀlva men ocksÄ se styrkan i att arbeta tillsammans. Vi respekterar och vÀrdesÀtter vÄra kollegor.

Vi önskar Àven att du:
‱ Har senior erfarenhet inom Java eller .Net
‱ Har goda kunskaper i bĂ„de svenska och engelska i tal och skrift
‱ Har en akademisk examen frĂ„n Universitet eller motsvarande IT kunskaper genom arbetslivserfarenhet

Vad vi erbjuder
PÄ CGI sÀtter vi laget före jaget. Vi vet att vÀgen till framgÄng gÄr via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, vÄra kunder och vÄr verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter nÀr de uppstÄr och se storheten i laget snarare Àn jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och lÄter olika Äsikter ta plats eftersom vi vet att de bÀsta idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

PÄ CGI blir du del i en kultur dÀr rörelsen framÄt Àr mÄlet och den stÀndiga utvecklingen drivkraften. Du fÄr utrymme att pÄverka och erbjuds en global arena med möjlighet att vÀxa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra frÄn dig och Àr nyfikna pÄ vem du Àr! Skicka in ditt cv och personliga brev genom att klicka pÄ ansök.

Ansök till tjÀnsten senast 2020-08-28.

Personliga sÀkerhetskrav kommer att krÀvas om rollen krÀver det.

Om det fortfarande finns nÄgot du undrar över, skicka gÀrna din frÄga till Magnus Nilsson, Director Consulting Services via mailadress: m.nilsson@cgi.com.

Utveckla din karriÀr hos oss.

Det Àr en extraordinÀr tid i vÄr bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI Àr i centrum för förÀndringarna - som hjÀlp för vÄra kunders digitala resor och med spÀnnande karriÀrmöjligheter för vÄra medarbetare.

PÄ CGI nÄr vi framgÄng genom vÄra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett vÀxande företag, vilket stÀrker vÄr Àgarskapskultur. Alla vÄra medarbetare drar nytta av det vÀrde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av vÀrldens största oberoende tjÀnsteföretag inom IT och affÀrsprocesser.