Supplier manager med tillikauppgift att hantera säkerhetskyddsavtal

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 26 juni 2020
Stängs
den 21 augusti 2020
Ref:
21858
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Vill du vara med och driva leverantörshantering i Försvarsmakten?

Vi har behov av att förstärka vårt Supplier management team med en medarbetare. Tjänsten ingår i Avtalsektionen som består av elva befattningar som tillsammans ansvarar för den övergripande avtalsförvaltningen inom ledningsområdet samt licenshanteringen i Försvarsmakten.

Befattningen ansvarar för att hantera Försvarsmaktens strategiska och viktiga leveranterer samt vara drivande i upphandlingsarbete vid nytecknande och omsättning av ramavtal inom ledningssystemsområdet. Befattningen har även tillikauppgift att teckna säkerhetskyddsavtal med våra leverantörer. Du kommer att tillsammans med Inköpsenheten, verksamheten och med stöd av kollegor leda framtagning av upphandlingsdokumentation för ramavtal. Du driver leverantörshanteringsaktiviteter för att säkerställa att Försvarsmakten har goda leverantörsrelation och för ut förväntat värde av dessa.

Försvarsmakten erbjuder alla anställda att träna tre timmar i veckan på arbetstid, flextid samt träningskläder. Organisationen har en bra värdegrund och uppförandekod. Vi på avdelningen värnar om medarbetarens arbetsmiljö och välmående.

Teknik- och Vidmakthållandekontor Ledningssystem (TVK Ledsyst) ansvarar för den övergripande förvaltningen av Försvarsmaktens ledningssystem inkluderande hantering licenser och avtal relaterat till området. TVK Ledsyst tillhör Ledningsregementet och funktionsleds av Försvarsmaktens Högkvarter.

Arbetsuppgifter

  • Leda framtagande av upphandlingsdokumentation för ramavtalsupphandlingar.
  • Säkerställa att Försvarsmakten har de avtal som behövs för att förvalta, utveckla och vidmakthålla ledningssystemsområdet.
  • Ansvara för samverkan i leverantörs- och avtalsrelationer.
  • Stödja övriga avdelningar inom TVK Ledsyst i planering, budgetering och uppföljning avseende avtalsfrågor.
  • Identifiera och dokumentera förbättringsområden i avtals- och leverantörsrelationen samt driva genomförande av dessa.
  • Vid behov hålla utbildning avseende exempelvis avtalshantering, regelverk.

 


Kvalifikationer

Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi eller juridik alt. kompetens och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat med avtalshantering och upphandling i en större organisation.

Meriterande kvalifikationer

Det är meriterande om du har kunskap om Försvarsmaktens organisation, verksamhet och IT-miljö.

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare och har lätt att samarbeta med kunder, kollegor och ledning. Du stödjer på ett engagerat sätt dina kollegor, är pedagogiskt lagd och har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som skrift. Vidare bör du vara analytisk och kvalitetsmedveten. Vi ser även att du är målmedveten, drivande och får saker utförda samtidigt som du är flexibel och innovativ.

Fackliga företrädare

ORF/O - Magnus Johansson
SACO-S - Carl-Johan Pettersson
SEKO - Eric Todic
OFR/S - Inge Bäcklin

Samtliga nås via växeln 0171-15 70 00.

Tillträde mm

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med sex månaders provanställning. Tillträde snarast.

Placeringsort Enköping.

Upplysningar om befattningen lämnas av sektionschef Niklas Landström telefon 0708-543 995, e-post niklas.landstrom@mil.se

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Liknande jobb

Liknande jobb