Scania

Teknisk projektledare ECS

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2020
Stängs
den 11 juli 2020
Ref:
20201504
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Till avdelningen Connectivity (EC) söker vi nu en driftig teknisk projektledare.

Rollen är placerad hos gruppen ECS som är avdelningens supportfunktion med ansvar för teknisk pojektledning, men också controlling, verksamhetsutveckling och projektkoordinering. Gruppen består idag av personer med olika bakgrund, kompetens och personlighet. För oss är det viktigt att arbetet präglas av öppenhet och förbättringsvilja där hela gruppen är med och bidrar.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom avdelningen kommer du vara länken mellan linjeorganisation, projekt och berörda tvärfunktioner i utvecklingsprocessen, vilket också kan beskrivas som att du kommer leda tvärfunktionella delprojekt. Projekten du jobbar med kommer många gånger att ligga i teknikens framkant och vara till grund för Scanias fortsatta framgång. Dina huvuduppgifter är att leda, kommunicera och följa upp våra åtaganden till projekten.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna intressanta roll behöver du vara en utåtriktad, positiv lagspelare som tar stort ansvar. Du är självklart lösningsorienterad och tänker både helhet och långsiktigt med utgångspunkt från Scanias fortsatta framgång. Som projekttledare sitter du ofta mitt i informationsflödet vilket ställer krav på en kommunikativ och pedagogisk förmåga genom att kunna förklara, föredra och redovisa för såväl styrgrupper, ledningsgrupper och för dem som ska utföra jobbet. Du känner dig trygg med engelska språket i både tal och skrift.

Vi tror att rätt kandidat har några års erfarenhet av projektledarrollen och/eller systemutveckling inom R&D.
För mer information
Kontakta gärna Nina Olsson (chef) på nina.olsson@scania.com.
Ansökan
Sök via vår hemsida: www.scania.com/jobb senast den 9 juli. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer sker löpande.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb