Vill du äntligen få ett ERP-system till att faktisk fungera - öppen annonsering

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 3 juli 2020
Stängs
den 31 augusti 2020
Ref:
21941
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Framtiden ligger i interaktiva, intuitiva och välfungerande ERP-lösningar. Som i alla organisationer är ERP-systemet kärnan, kontrollen och möjligheterna, men vi måste ta ett nytt steg fram för att lyckas med vår modernisering.

För att lyckas med det nya steget krävs att vi bygger upp något nytt, i tanken, på papperet och i systemet. Vi vet att kompetensbehovet har ändrat sig för att lyckas med morgondagens ERP-lösningar och därför söker vi dig som har djup teoretisk kunskap om verksamhet och ERP, nya idéer hur verksamhetsprocesser kan effektiviseras och ser smarta teknologiska lösningar.

Vi arbetar nu med att upprätta två utvecklingsteam för morgondagens ERP-lösning baserat på SAP. Vi har några tydliga tankar, men vi vet att både systemet och kompetensen inom området är stort och vi ämnar därför en öppen annonsering. Känner du att du vill vara en del av att utveckla ett av Sveriges största SAP-implementationer är vi glada för din ansökan.

Arbetsuppgifter

Teamens arbetsuppgifter spänner från interaktionsdesign, teknisk arkitektur till systemutveckling.

Kvalifikationer

Du har minimum en masterexamen i ekonomi, interaktionsdesign, systemutveckling gärna mot ERP-system, databasdesign och utveckling och BI samt data warehouse.

Personliga egenskaper

Vi vet att du är kompetent, men för oss är din personliga profil avgörande då du skall arbeta tillsammans med andra i ett team. Våra team skall ha en vänskaplig friktion för att skapa dynamik och progression, vara ärliga med varandra för en kontinuerlig positiv utveckling och skapa ett gott kamratskap för att klara motgång.

Vi erbjuder

Försvarsmakten har fokus på att hela tiden vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder våra arbetstagaren en mängd fördelar som t.ex. fokus på arbetsmiljö och inkluderande arbetsliv, fria träningsmöjligheter som du vill eller på gym (gratis träningskort), sponsring av träningskostnader, möjlighet att styra sin egen arbetstid (inom vissa ramar), med mycket mer.

Tillträde m.m.

Tillträde enligt avtal. Tjänsten är tidsbegränsad till 2025-12-31, men kan eventuellt förlängas. Anställning inleds med 6 månaders provanställning, med mindre du redan avklarat det som anställd i Försvarsmakten. Placeringsort Enköping. Påräkna resor till andra orter i Sverige.

Fackliga representanter - nås via telefon 0171-157000

OF Magnus Johansson, SACO Carl Johan Pettersson, OFR/S Inge Bäcklin, SEKO Lars Lindell

Frågor om tjänsten och ansökan

Upplysning om tjänsten lämnas av Avdelningschef Lars Sundberg tel: 0701-490964. För att din ansökan skall beaktas skall det digitalt bifogas CV och personligt brev.

Vi söker 16 personer.

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.