Förstår du skillnaden mellan testare och automatik - projektkvalitetschef

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 5 juli 2020
Stängs
den 10 augusti 2020
Ref:
21943
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Vår chef, Överbefälhavaren (ÖB) vill ta Försvarsmakten in i en omtumlande, spännande och komplex framtid. För att vi skall lyckas med det behöver våra ledningssystem utvecklas för att möta den kommande framtiden.

Modernisering och att ta klivet in i framtiden kan ibland bli en aningens inspirerande, kreativt och tyvärr utan kontroll. För att lyckas med uppgiften om att ge frihet och öppna för dynamiska samt kreativa lösningar behöver vi en förankring där det vi gör faktisk har kvalitet och fungerar. Därför söker vi dagens kvalitetschef för morgondagens digitala militära systemlösningar.

Vi hoppas att du ser det samhällsansvar som vi har och vill vara en del av det!

Arbetsuppgifter
Du skall tillse att våra produkter uppfyller teknisk- och användarkvalitet på riktig nivå. En stor del är att arbeta med att utveckla riktiga metoder beroende på leveransens förskaffning och behov.

Kvalifikationer
Du har naturligtvis en högre universitets- eller högskoleexamen med minst kandidat i företrädesvis IT- eller produktionskvalitetsledning, där du har fördjupning inom kända produktions och kvalitetssystem för IT. Du måste ha minst fem års erfarenhet inom systemutveckling där minst tre av dessa åren är inom QA. Du vet skillnaden mellan test och automatisering och förstår att gott nog är det vi eftersträvar.

Om du är rätt person för oss vet du var och hur kvalitet bedöms.

Personliga egenskaper
Du ser det enkla och förstår att det kräver en tanke
Du är systematisk, strukturerad
Du arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra i team
Du gillar en lärande organisation och delar med dig av dina kunskaper
Du trivs med ett högt arbetstempo utan att tappa kontrollen över tid och kvalitet
Du gillar arbetsområdet och håller dig självständigt uppdaterat på vad som är nytt
Du gillar utmaningar och vill växa socialt och kunskapsmässigt
Du tar ansvar för eget lärande inom arbetsområdet

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt försvarsmaktens värdegrund som slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter, du kan läsa mer på www.forsvarsmakten.se.

Vi erbjuder
Work-life-balance
Utbildning och i relevanta fall certifiering i din befattning
Möjlighet till individuell karriärutveckling inom en rad områden som t.ex. ledarskap
Gratis träningskort till träningsstudio
Tre timmars träning i arbetstiden
Fria träningskläder och ersättning för träningsskor upp till 600 kr/år
Träningsfaciliteter på området
Flextid med heldagsuttag
Arbetstidsreglering
Fri arbetstelefon

Tillträde m.m.
Tillträde enligt avtal. Tjänsten är tidsbegränsad till 2025-12-31, men kan eventuellt förlängas. Anställning inleds med 6 månaders provanställning, med mindre du redan avklarat det som anställd i Försvarsmakten. Placeringsort Enköping. Påräkna resor till andra orter i Sverige.

Fackliga representanter - nås via telefon 0171-157000
OF Magnus Johansson
SACO Carl.JOhan Pettersson
OFR/S Clarence Arnstedt
SEKO Lars Lindell

Frågor om tjänsten och ansökan
Upplysning om tjänsten lämnas av avdelningeschef Lars Sundberg, tel: 0701-490964. För att din ansökan skall beaktas skall det digitalt bifogas CV och personligt brev.

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb