CGI

Kravanalytiker

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 7 juli 2020
Stängs
den 27 augusti 2020
Ref:
J0720-0196
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Treserva, som är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet.

Treserva som produkt moderniseras till ett webbaserat system byggt på API:er och med ett inbyggt processtöd. Mycket fokus ligger på e-tjänster, robotics lösningar och appar, liksom samverkan med myndigheter genom anslutning till olika nationella tjänster. Förväntningarna från våra kunder är höga på nya innovativa tekniklösningar som kan bidra till verksamhetsutveckling hos våra kunder.

För att fortsätta vidareutveckla vårt system Treserva söker vi nu en driven Verksamhetstestare / Kravanalytiker specifikt inom området Ekonomiskt Bistånd. Har du ett stort intresse av att vilja påverka och utveckla stöd till verksamhet samt brinner för kvalitet, modern teknik och hur digitala hjälpmedel kan stötta våra kunder nu och i framtiden? Då finns ett roligt jobb för dig hos oss!

Framtida arbetsuppgifter
Som Verksamhetstestare / Kravanalytiker är du en del av vår organisatoriska enhet Produkt där planerna sätts för hur det framtida Treserva® ska utvecklas. Du kommer att arbeta nära våra Area Product Owners och Team Produkt Owners för att utvärdera behov och sammanställa verksamhetskrav som kan kvalitetssäkras. Arbetet omfattar framtagande av use stories och en kravställning som kan kvalitetssäkras.

Du kommer att arbeta i ett eller flera utvecklingsteam och jobba tillsammans med teamet för att ta fram kravställningar samt vara ansvarig för av det som levereras. Du arbetar tillsammans med Team Product Owner och teamet för att utvärdera systemfel och ta fram förslag på lösningar tillsammans med vår supportorganisation och utvecklingsteamet. Du säkerställer kvaliteten genom att ta fram acceptanstesta innan produktionssättning.

Förutom analysering och kartläggning av kundkrav kommer du att arbeta tätt med din utvecklingsgrupp för att säkerställa en optimal leverans. Du blir experten på hur modulen/erna ska användas i Treserva. Du jobbar aktivt med kvalitetssäkring genom att utreda felaktigheter och testa samt utbilda supportverksamheten och konsulter.

Våra medlemmar arbetar in-house agilt i Scrum team och är alltifrån produktägare, arkitekter, UX designers, utvecklare, tekniker, testare. Vi har en egen support och verksamhetskonsulter. Omvärldsbevakning är en förutsättning i vår leverans som hanteras av våra duktiga produktstrateger.

All utveckling sker i enlighet med agila utvecklingsmetoder och SCRUM. Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som arbetar som verksamhetsutvecklare, systemförvaltare eller en liknande roll inom ett eller flera av de verksamhetsområden som Treserva stödjer; individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Du har specifikt kunskap inom Ekonomiskt Bistånd och dess processer.

Du har relevant högskoleutbildning och har arbetat i en eller flera kommuner inom kommunal omsorgsverksamhet och har en djup kunskap inom ett eller flera av verksamhetsområdena som Treserva stödjer. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med, och vara väl insatt i, vårt system Treserva och hur det konfigureras. Du behöver inte ha arbetat som Verksamhetstestare / Kravanalytiker tidigare, utan kommer att få stöd och vägledning in i din nya roll och kring utveckling i enlighet med agila metoder såsom SCRUM och kravhantering.

Som person är du drivande och med stort verksamhetsintresse, vidare är du social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Kvalité och kundfokus är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Viktigt är att du kan Ekonomiskt Bistånds processen så att du kan kvalitetssäkra de lösningar inom Ekonomiskt Bistånd i Treserva som stödjer kunden i deras dagliga verksamhet.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Tjänsten kan ibland medföra resor. Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Malin Bolmstedt, Product Owner Treserva®, eller så en signal på 031-762 75 18.

Ansök till tjänsten senast den 30 augusti. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb