Kategoriansvarig upphandlare digitala tjänster

Rekryterare
Västerås stad
Plats
Västerås (Kommun), Västmanland
Annonserat
den 7 juli 2020
Stängs
den 12 augusti 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen

Har du upphandlings- och digital kompetens och vill göra hållbara och värdeskapande affärer för västeråsarna och stadens utveckling? Då ska du söka tjänsten som upphandlare för digitala tjänster hos oss på Upphandlings- och Inköpsenheten. Vi befinner oss på en häftig förbättringsresa och inför kategoristyrt arbetssätt. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, bidra till samhällsnytta och jobba med spännande upphandlingsprojekt.

I Stadshuset, centralt beläget i Västerås och med bara några minuters gångavstånd från centralstationen, hittar du oss som arbetar på Upphandlings- & Inköpsenheten. Vi är drygt 20 medarbetare som arbetar i kategorierna Entreprenad, Varor/Tjänster/Digitala tjänster och Inköpsanalys & E-handel. Vi som arbetar här har ett gemensamt engagemang i goda affärer, lagarbete och ständig förbättring.

Upphandlings- och Inköpsenheten ingår i Stadsledningskontoret som du kan läsa mer om nedan:

www.vasteras.se/stadsledningskontoret

Arbetsuppgifter

Du arbetar med avtalsförnyelse och upphandlingar av tjänster och digitala tjänster och är delaktig och drivande genom hela upphandlingsprocessen. Från utformning av underlag till avtalsförhandling och föredragande inför nämnd. Projekten driver du tillsammans med beställare på stadens förvaltningar, med stöd av bland annat jurist och i samarbete med dina kollegor i kategoriteamet inklusive en enhets gemensam administrativ/koordinerande resurs. Hos oss bidrar vi alla till utveckling och förbättring av våra arbetssätt, så utveckling och förbättringsarbete är en del av arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller yrkeshögskola med inriktning systemvetenskap, upphandling/inköp eller ekonomi. Annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant kan ses som likvärdig. Det är viktigt att du talar och skriver svenska på en mycket god nivå och att du har goda kunskaper i LoU och i relevanta system. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom upphandling eller inköp av tjänster och digitala tjänster. Har du dessutom erfarenhet av kategoristyrning och/eller arbetat i en politiskt styrd organisation, ses det som meriterande.

I den här rekryteringen gör vi en säkerhetsbedömning och genomför en säkerhetsintervju på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   HeltidHeltid

Tillträde enligt överenskommelse

 

Ansökan

Ansök senast:   2020-08-12

Referensnummer:   2020/00422

Välkommen att söka genom att:

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt Kontaktpersoner

 

Ansvarig rekryterare Ulrika Matsson021-39 22 92ulrika.matsson@vasteras.se

Enhetschef Agnes Bamberg Sjögreen021–39 15 72

Digitaliseringsdirektör Jörgen Sandström021-39 17 40

 

Fackliga företrädare

SACO Åke Wahlsten021- 39 18 80

Vision Elin Cederberg021-39 16 27

 

Övrigt

Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.