CGI

Säljare/Affärsutvecklare inom HR & Lönetjänster

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 8 juli 2020
Stängs
den 17 augusti 2020
Ref:
J0620-1690
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en erfaren säljare eller kundansvarig inom lönesystem och lönehantering och letar efter ditt nästa karriärsteg? Då kanske du är den vi söker till vårt team!

CGI, en av de största leverantörerna inom HR och Lön i Sverige, har redan en väl etablerad affärsutvecklingsgruppering inom HR- och Löneområdet som för dialog med kunder. Vill du bli del av ett team som stödjer våra kunder i sin förbättring och digitalisering inom området? Då kan du få möjlighet att arbeta med våra väl etablerade tjänster och utgå från den starka positionen som CGI har hos Sveriges företag idag.

I denna roll kommer du jobba med att föra dialog med nyckelpersoner hos kunder på i huvudsak den svenska marknaden av medelstora till multinationella företag inom privat och offentlig sektor. Kontaktytorna är typiskt chefer inom HR, Ekonomi och administration hos större organisationer i Sverige.

Du kommer jobba i ett team med erfarna medarbetare som en medlem i en av Sveriges mest uppskattade arbetsplatser inom IT och tillsammans arbeta med kundbearbetning och försäljning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du ett stort eget ansvar för att genomföra din överenskomna sälj- och marknadsplan. Det innebär att du kommer att etablera och driva nya möjligheter samt att stänga affärer i enlighet med planen. Du rapporterar aktiviteter och resultat direkt till ledningsgruppen för enheten Cross Industry inom Business Unit IP & BPS i den Skandinaviska CGI-organisationen och är del i gruppen som stakar ut strategin inom denna enhet.

Arbetet består i att genomföra aktiviteterna i den marknads- och säljplan du är med och tar fram, bearbeta kunder, presentera CGI:s erbjudande inom området och att samverka med hela CGI:s kundansvariga och regionala säljorganisation i syfte att vinna nya affärer. Det ingår även att aktivt driva de identifierade möjligheterna och att offerera samt förhandla fram lönsamma avtal. Kort och gott, göra bra affärer genom att hjälpa våra kunder att utvecklas.
Tillsammans med de andra i teamet kommer du planera och genomföra aktiviteter som leder till att CGI:s marknadsandel inom Löne- och HR-tjänsteerbjudandet är i nivå med plan. Du förväntas att med högt fokus på kundkontakter stänga affärer i nära samverkan med kund-team och leverans i enlighet med CGI:s modell för hälsosamma och långsiktiga relationer med kunderna. Vi har idag marknadens mest nöjda kunder, och vi utvecklar vår position hela tiden.

Du kommer även ha ett ansvar för att:

• Sätta säljbudget
• Att driva komplexa affärsprojekt av större karaktär
• Säkerställande av samverkan med CGIs övriga organisation
• Återkoppling till tjänste- och produktutvecklingen

I den här tjänsten arbetar du med hela Sverige som bas, och viss utsträckning igår även delar av Skandinavien i ditt säljdistrikt. Antalet resdagar uppskattas till ca 5 dagar per månad.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att passa till denna roll bör du ha:

• God förståelse för HR- och Löneprocesser.
• Väl kunna förstå egenskaperna och fördelarna med Outsourcing inom IT.
• Förmågan att engagera kunder samt att strukturerat bearbeta prospect och interna intressenter med hög frekvens och professionalism.
• Du skall ha minst 10 års erfarenhet av försäljning samt god kunskap om HR- och Löneområdet.
• Ha ett befintligt kontaktnät inom HR- och Lön området i Sverige

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb