Systemutvecklare Progress Open Edge/.Net till Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 10 juli 2020
Stängs
den 10 augusti 2020
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du nya utmaningar inom bank,finans eller försäkring? Skandia söker nu en Systemutvecklare Progress Open Edge/.Net som vill arbeta med vidareutveckling och förvaltning av Skandias system för Gruppförsäkring och Privatvård. Här får du möjligheten att arbeta i en utvecklande och kreativ miljö med mycket arbetsglädje. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som Systemutvecklare i ”Edge-teamet” på Skandia kommer du att tillsammans med de övriga i teamet arbeta med vidareutveckling, förvaltning och drift av våra system Olivia, Fason och Prilla, alla byggda på Winsureplattformen. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med verksamheten och övriga IT-team vilket innebär att du deltar i alla delar från kravställning till leverans. Allt arbete sker med kunden i fokus, med kvalitet och hållbarhet. Skandia jobbar enligt SAFe som ramverk och har en agil leveransorienterad IT-organisation.

Du blir en del av ett agilt team bestående av erfarna utvecklare, produktägare, scrum master, testare och verksamhetsutvecklare.

Är det här du?

För att lyckas i rollen så ser vi att du har flerårig erfarenhet av utveckling i Progress Open Edge samt kunskap i .Net då en del av applikationen är byggd i .Net.

Troligen har du god erfarenhet av agila arbetssätt, gärna SAFe. Har du även kunskap om Winsure och/eller försäkringsbranschen är detta meriterande men inte ett krav. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du en teamspelare som sätter teamet före individen. Du är strukturerad, noggrann och håller hög kvalitet i det du levererar. Vi tror även att du gillar högt tempo, utmaningar och har en inre drivkraft för problemlösning.

Varför Skandia?

Det är din kunskap, din förmåga och ditt engagemang som får Skandia att växa. För att de ska kunna skapa lönsamhet och effektivitet, behöver de som arbetar hos Skandia inte bara vara anställda utan även ha balans i livet. Som anställd på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang, exempelvis ett stort antal förmåner som personallån i Skandiabanken, riktigt bra tjänstepension och friskvårdsbidrag. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

På Skandia arbetar de med att kombinera affärsnytta, lönsamhet och samhällsnytta. Skandia har bland annat finansierat en klinik för avancerad cancervård samt investerat i vindkraft.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på alexandra.tihinen@levelrecruitment.se. Urvalet av ansökningar sker löpande och intervjuer kommer att påbörjas i mitten av augusti.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb