Projektledarassistent som hjälper oss in i framtiden

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 11 juli 2020
Stängs
den 3 augusti 2020
Ref:
21974
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Vi har dragit igång ett av Sveriges största digitala projekt. Som offentlig instans är det viktigt att vi är efterprövningsbara då vi arbetar med skattebetalarnas medel. För att se till att vi alltid har rätt dokumentation skriven på rätt sätt söker vi nu en projektassistent.

Som assistent kommer du att vara navet i det ledningsarbete som projektet kräver. Du kommer att arbeta nära projektchefen, ass. projektchef och projektproduktionschefen för att hjälpa dem i en hektisk vardag.

Vi kommer att ge dig möjligheter att lyckas med utbildning, mentorskap och naturligtvis goda kollegor runt dig. Vi ser att du förstår det viktiga samhällsuppdraget försvarsmakten har i att stå upp för vår frihet, värn om männskliga rättigheter och vår demokrati.

Här krävs det kurage...har du det?

Kvalifikationer
Minst kandidatexamen inom t.ex. IT-ledning, IT-projektledning, ekonomi med inriktning offentlig förvaltning, juridik, m.fl. Din personliga profil kommer att vara avgörande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Du har mycket god kunskap i MS Office, särskilt MS Word, MS Power Point och MS Outlook/Exchange

Personliga egenskaper
Du förstår snabba och komplexa dialoger och kan dokumentera det enkelt och formalistiskt
Du är beslutsduktig samtidigt som du är lojal till fattade beslut
Du är systematisk, strukturerad och arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra i team
Du gillar en lärande organisation och delar med dig av dina kunskaper
Du ser viktigheten av detaljer och dess bidrag till helheten
Du trivs med ett högt arbetstempo utan att tappa kontrollen över tid och kvalitet
Du gillar arbetsområdet och håller dig självständigt uppdaterat på vad som är nytt
Du gillar utmaningar och vill växa socialt och kunskapsmässigt
Du tar ansvar för eget lärande inom arbetsområdet

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Vi erbjuder
Work-life-balance
Utbildning och i relevanta fall certifiering i din befattning
Möjlighet till individuell karriärutveckling inom en rad områden som t.ex. ledarskap
Gratis träningskort till träningsstudio
Tre timmars träning i arbetstiden
Fria träningskläder och ersättning för träningsskor upp till 600 kr/år
Träningsfaciliteter på området
Flextid med heldagsuttag
Arbetstidsreglering
Fri arbetstelefon

Tillträde m.m.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, med mindre du redan är anställd i Försvarsmakten och redan avklarat provanställning. Första arbetsdag enligt överenskommelse. Placeringsort Enköping. Resor kan förekomma till andra orter i Sverige och internationellt där Försvarsmakten har verksamhet.

Fackliga representanter - nås via telefon 0171-157000
OF Magnus Johansson
SACO Carl.JOhan Pettersson
OFR/S Clarence Arnstedt
SEKO Lars Lindell

Förfrågan om tjänsten och ansökan
Upplysning om tjänsten lämnas av avdelningschef Lars Sundberg, tel: 0701-490964. För att din ansökan skall beaktas skall det digitalt bifogas CV och personligt brev. Ansökningar hanteras löpande.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.