CGI

Webbutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 juli 2020
Stängs
den 14 augusti 2020
Ref:
J1119-1127
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gillar du att jobba med webbutveckling? Det gör vi också! Våra team i Stockholm har nu flera nya spännande uppdrag och behövera förstärkning. Vi söker därför dig som är fullstackutvecklare med kunskap inom webbutveckling och med intresse för frontend.

Vi har många kunder med intressanta webbplatser och jobbet blir aldrig enformigt eftersom varje webbplats har sina egna intressanta utmaningar när det kommer till problemlösning och vidareutveckling. Vi är en prestigelös grupp med glad stämning som gillar att ha kul på jobbet.

Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Drivs du likt oss av att ligga i digitaliseringens framkant? Vill du dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Efter sammanslagningen mellan CGI, Acando och Itch står vi inför en spännande resa där du kommer att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Du blir del av ett större team med såväl juniora talanger som erfarna coacher. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och ser fram emot dina idéer och engagemang. Hos oss är du en teamplayer och engagerad och delaktig i att hjälpa andra i teamet, utvecklas med kunderna och är initiativtagande. Du brinner, precis som vi, för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Dina framtida arbetsuppgifter:
I din roll som utvecklare arbetar du i våra SiteVision-team där ni tillsammans med kund utvecklar de allra senaste lösningar inom webb och SiteVision. Ni arbetar agilt med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av webbplatser. Arbetet bedrivs hos kund eller inhouse i våra team. Du kommer att arbeta med Stockholm som bas.

Är du den vi söker?:
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot datateknik eller motsvarande samt 3-5 års erfarenhet. Utöver det är det meriterande med erfarenhet av:
• Webbutveckling, HTML, CSS
• Sitevision
• CMS, såsom EPiServer, SharePoint eller WordPress
• Sketch, Photoshop, Illustrator
• Programmering i Java
• Större företag och myndigheter
• Är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, metoder och verktyg inom webbutveckling
• Vill och kan röra dig inom hela teknikstacken
• God förståelse för Server side Javascript och Velocity
• God förståelse för scriptspråken SASS, AngularJS
• God förståelse för UX/UI

Som vi alla vet så förändras teknologilandskapet i en snabb takt och därför värdesätter vi ett genuint intresse för teknologi och en vilja att lära sig nya saker. Givetvis kan ingen allt och kunskapsdelning är en självklarhet inom vårt team! Vi växer och blir mer kompetenta tillsammans. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda självledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Mer om tjänsten:
Heltidstjänst med placering i Stockholm.
Språkkrav: Svenska och Engelska

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-08-13

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. För mer information, vänligen kontakta: Mattias Erneholm, mattias.erneholm@cgi.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb