Teknisk projektledare på Rosenfelt & West Engineering A/S

Plats
Ølstykke, Egedal
Annonserat
den 16 juli 2020
Stängs
den 15 augusti 2020
Ref:
Teknisk projektledare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Rådhuset Allé 7 | 3650 Ølstykke | Heltid | Möjlighet för att jobba hemifrån 1-2 gånger i veckan

Vi söker en engagerad och tekniskt duktig projektledare, som kan hjälpa till med uppbyggnaden av avancerade lösningar inom säkringsteknik till järnvägar i PLC- och PC-teknologi.

Tillsammans med våra kunder är vi i full gång med att göra järnvägstrafiken billigare och bättre så att Norden blir grönare. Vill du vara med?

 

Utvecklande av säkra tekniska lösningar

Rosenfelt & West Engineering A/S, RWE, arbetar med lösningar inom säkringsteknik för järnväg, och levererar system till mycket av det som styr utvecklingen av trafiken på räls. Det rör sig om rangerbangårdar, trafikövergångar, säkringsanläggningar och fjärrstyrning. Vi jobbar med egna lösningar, men konfigurerar och sätter också upp lösningar från vår tyska leverantör Scheidt & Bachmann GmbH. En firma som vi har ett nära och mångårigt samarbete med. Vi har kunder i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

 

Vi behöver en tekniskt stark person med kunskap om PLC-system

För närvarande utvecklar vi säkringssystemet till rangerbangården ’AlisterCargo’, och eftersom vi har flera stora projekt under avveckling behövs fler krafter som kan hjälpa oss så fort som möjligt.

Vi behöver en projektledare med erfarenhet av PLC- och/eller PC-utveckling, och som kan något av följande:

* Styrtekniskt komplicerade utvecklingsuppgifter med flera deltagare.

* Erfarenhet av utveckling för Siemens PLC, från IO-nivå genom SCADA till HMI.

* Erfarenhet av PC-teknik, dvs. installation av HW och SW, som Windows server / klient, MSSQL, etc.

* Programmering av olika verktyg i skiftande utgåvor av MS visual studio (främst VB-kod)

* Erfarenhet att ge support, utbildning, teknisk försäljning, och på det hela taget hjälpa till med att ta hand om våra kunder.

* Det är bra om du har järnvägsteknisk kunskap, men inte nödvändigt. I så fall hjälper vi dig med det.

Det är heller inte så avgörande om du är en ”fullt utvecklad” projektledare. Vi lägger mer vikt på om du har kompetens, och erfarenhet, på det tekniska området.

Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som elingenjör, automationstekniker, eller liknande.

Det viktigaste är att du är bra på att: övervaka komplexa system, ta ansvar, samarbeta, ha modet att lära känna våra system på specialistnivå. I så fall kommer vi säkert att hitta en lösning för att komplettera det som du – eller vi – skulle sakna för att få det att hela att fungera.

Din arbetsplats kommer oftast att finnas på vårt kontor eller verkstad. Resor, särskilt i Norden och Tyskland, kommer också att ske.

 

Så är det att arbeta med oss

Vi prioriterar att var och en har en spännande och mångsidig vardag med ett stort inflytande på sina arbetsuppgifter. Detta för att arbetet ska upplevas som vettigt och värdefullt.

Vi är en arbetsplats med stor personlig frihet och utrymme att göra misstag. Vi har en bra mix av ingenjörer, elektriker och andra spännande människor. Vi har en mycket informell ton, där tårta ofta förekommer.

Du får lön, pension och sjukförsäkring för dina insatser. Vi brukar också kunna hitta en lösning på de problem och önskemål som skulle kunna uppstå.

Sista ansökningsdag: Så fort som möjligt… (vi tar bort annonsen när vi har hittat den rätta).

Om du har frågor om jobbet, eller RWE i allmänhet, kan du titta på www.rwe.dk, eller ringa Annett på +45 47 16 06 98 eller +45 20 99 93 87.

Din jobbansökan skickas vänligen till job@rwe.dk.

Vi ser fram emot att få den! 

Liknande jobb

Liknande jobb