CGI

Cloud Front End

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 17 juli 2020
Stängs
den 12 augusti 2020
Ref:
J1219-0288
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu dig som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant och som vill använda denna drivkraft i en konsultroll för att hjälpa våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter.

Är du en driven Front end-utvecklare som vill jobba med kompetenta kollegor, i spännande uppdrag som hjälper dig att nå din fulla potential? Nu behöver vi förstärka vårt duktiga team inom banking med en denna kompetens. Som Sveriges största IT-tjänsteföretag kan vi erbjuda dig många intressanta möjligheter, det är bara din ambition som sätter gränserna. Vårt team består av 60 konsulter med den vassaste expertisen på marknaden inom bank och systemutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som front end-utvecklare kommer du att vara involverad i olika projekt hos våra största kunder inom banksektorn och jobba med lösningar som bryter ny mark inom området. . Ditt ansvarsområde blir att utveckla funktionalitet mot cloudbaserade plattformar. Vi ser att du är en duktig och nyfiken utvecklare som har kunskap inom eller ambitionen att på sikt utöka din kompetens inom AWS, Google Cloud, IBM Cloud eller liknande. Vi ser att du är en duktig och nyfiken utvecklare som har ambitionen att på sikt utöka din kompetens från front end till fullstack med spets inom någon eller flera av cloud-lösningarna.

Vår marknad förändras snabbt och våra kunder fokuserar på att förbättra och förnya sina tjänster i en allt snabbare takt. Du kommer därför att vara i händelsernas centrum och få möjlighet till att utveckla applikationer som snabbt når slutanvändaren och som är kritiska för våra kunders verksamhet. Arbetet sker ofta i tvärfunktionella team, varför vi ser att du är en person som har lätt att samarbeta med andra och är nyfiken på att lära dig om ny teknologi och nya arbetssätt

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta som utvecklare i javascript och React.js samt att du har arbetat i team enligt agila principer. Som person ser vi att du är nyfiken, social och tycker om att arbeta i team och att du talar flytande svenska.

Du har erfarenhet av att utveckla i HTML och CSS samt erfarenhet av GitLab, Maven, Jenkins och SonarQube eller motsvarande verktyg. Utöver detta ser vi gärna att du har kommit i kontakt med eller har ett intresse för att lära dig arbeta med AWS, Google Cloud, IBM Cloud eller liknande plattformar.

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta: David Briland, Director Consulting Services, +46761457311. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-08-22

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb