Är du databasutvecklare med känsla för datamodellering

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 31 juli 2020
Stängs
den 31 augusti 2020
Ref:
22010
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Framtiden ligger i interaktiva, automatiserade och robusta affärssystem. För att lyckas med det nya steget krävs att vi bygger upp något nytt, i tanken, på papperet och i systemet. Vi vet att kompetensbehovet har ändrat sig för att lyckas med morgondagens databasarkitektur och lösningar och därför söker vi dig som har kunskap och erfarenhet att förstår verksamhet i relation till affärssystem.

Du är en duktig databasdesigner och databasutvecklare som förstår hur en smart och automatiserad databasarkitektur skall byggas upp. Du kommer att vara ansvarig för att designa och utveckla nästa generations affärssystem i Försvarsmakten med tydlig målsättning om smarthet, snabbhet och robusthet.

Kvalifikationer

 • Minimum kandidatexamen eller treårsingenjör inom systemutveckling, gärna med fördjupning inom databashantering
 • Minimum 5 års erfarenhet med någon av de vanligaste databasmotorerna som t.ex. MS SQL, Oracle, MySQL eller PostgreSQL, det är meriterande om du har erfarenhet av SAP R/3 (ABAP) eller SAP S4 Hana (SQLscript)
 • Minimum 4 års utvecklingserfarenhet med SQL som utvecklingsspråk, det är meriterande om du kan språk som t.ex. Pearl, Phyton, Pcl, C eller JavaScript
 • Minimum 2 års erfarenhet med datamodellering och databasdesign


Personliga egenskaper

 • Du är beslutsduktig samtidigt som du är lojal till fattade beslut
 • Du är systematisk, strukturerad och arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra i team
 • Du gillar en lärande organisation och delar med dig av dina kunskaper
 • Du ser viktigheten av detaljer och dess bidrag till helheten Du trivs med ett högt arbetstempo utan att tappa kontrollen över tid och kvalite
 • Du gillar arbetsområdet och håller dig självständigt uppdaterat på vad som är nytt
 • Du gillar utmaningar och vill växa socialt och kunskapsmässigt Du tar ansvar för eget lärande inom arbetsområdet


Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Vi erbjuder

 • Work-life-balance
 • Utbildning och i relevanta fall certifiering i din befattning
 • Möjlighet till individuell karriärutveckling inom en rad områden som t.ex. ledarskap, teknisktutveckling eller projektledning
 • Gratis träningskort till träningsstudio
 • Tre timmars träning i arbetstiden
 • Fria träningskläder och ersättning för träningsskor upp till 600 kr/år
 • Träningsfaciliteter på området Flextid med heldagsuttag
 • Arbetstidsreglering
 • Fri arbetstelefon


Tillträde m.m.
Tillträde enligt avtal. Tjänsten är en projektanställning och är tidsbegränsad till 2025-12-31, men kan eventuellt förlängas. Anställning inleds med 6 månaders provanställning, med mindre du redan avklarat det som anställd i Försvarsmakten. Placeringsort Enköping. Påräkna resor till andra orter i Sverige.

Fackliga representanter - nås via telefon 0171-157000
OF Magnus Johansson
SACO Carl-Johan Pettersson
OFR/S Clarence Arnstedt
SEKO Lars Lindell

Frågor om tjänsten och ansökan
Upplysning om tjänsten lämnas av Produktionsledare Nora Bolin tel: 0738-513580. För att din ansökan skall beaktas skall det digitalt bifogas CV och personligt brev.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.