CGI

Erfaren Utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 6 augusti 2020
Stängs
den 16 september 2020
Ref:
J0820-0096
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public inom CGI ansvarar för två HR- och lönesystem med schema- och bemanningshantering produkter. De används bland annat inom elva av Sveriges landsting och regioner, kommuner och stat. Bland dessa ingår flera stora organisationer som Stockholms läns landsting, Västra götalandsregionen, Polisen, Uppsala kommun, Transportstyrelsen med flera.

Vi satsar på alla fronter och har bland annat ca 20 agila utvecklingsteam igång. Vårt största fokus de senaste åren ligger på användbarhet och värde för användarna med chefer som största fokus. Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är tillväxt vår största utmaning.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi en senior utvecklare till vårt arkitektteam för systemet Heroma. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av vårt utvecklingsteam som arbetar med arkitektur. Teamet stöttar övriga utvecklingsteam med utvecklingsriktlinjer, nya komponenter samt stöd i utveckling. Ditt team har en produktägare som leder teamets arbete. Teamet har flera erfarna utvecklare som kan stötta dig när du behöver det.

Vi har flera spännande projekt framför oss, där du blir en viktig spelare. Vi kommer bland annat arbeta med:

• Framtagning av ny mikrotjänstarkitektur
• Utveckla nya och modernisera befintliga applikationer genom att tillämpa mikrotjänstarkitektur

Vårt kontor ligger i Inre hamn i Karlstad, där Du kommer att tillhöra avdelningen för Heroma på CGI. På kontoret jobbar flera andra utvecklare och supportpersonal med Heroma. Övriga delar av Heroma utvecklas i bl a Malmö, Umeå och offshore. Det förekommer tjänsteresor inom Sverige.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som senior utvecklare, söker vi dig som är nyfiken, strukturerad och driven. Du har ett genuint intresse för teknik och trivs när du får ta ansvar och lösa utmaningar inom ditt område. Du känner dig bekväm i rollen att vara expert, förklara och coacha kollegor och låta dem växa.

Vi söker dig som har minst 6-10 års erfarenhet av programmering. Du kommer framförallt att programmera C# i Visual Studio. Du skriver enhetstestad "Clean Code" och arbetar med stort fokus på säkerhet och prestanda.

Du har god erfarenhet av agil utveckling och tycker continious integration är en självklarhet. Du har en relevant akademisk examen, ex civilingenjör eller systemvetare. Vidare pratar du flytande svenska.

Mer om tjänsten
Heltid: 100%
Placering: Karlstad
För mer information, vänligen kontakta: Cecilia Hammarsten, Utvecklingschef, 076-0485151

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-08-30

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.