Teknikchef, Max Burgers AB

Rekryterare
Max Burgers
Plats
Luleå (Stad), Norrbotten
Annonserat
den 12 augusti 2020
Stängs
den 31 augusti 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

max rekryteringsbild

Vill du vara med och leda Max Burgers tekniska IT-utveckling och samtidigt få möjlighet att arbeta i en internationell miljö?

Max Burgers fortsätter att expandera och söker en teknikchef till huvudkontoret i Luleå.

Som teknikchef inom IT-enheten ansvarar du för Max tekniska IT-plattform internationellt inom koncernen med fokus på områden som t.ex. arkitektur, infrastruktur och säkerhet. Du löser dina arbetsuppgifter i nära samarbete med leverantörer, partners och IT-enhetens egna resurser.
Du säkerställer att Max verksamhet får en högkvalitativ leverans i den tekniska plattform som IT-enheten levererar och ansvarar för att säkra ekonomi, tid, kvalité och leverans löpande. I och med att du har ett övergripande och operativt ansvar för funktionen är det viktigt att prioritera rätt samt att kontinuerligt arbeta med process- och strategisk teknikutveckling.

Du kommer att agera i en dynamisk och expansiv miljö på den tillväxtresa som pågår både i Sverige och internationellt.

I rollen som teknisk chef ingår även omvärldsbevakning, avtalsfrågor, upphandling, beställningar och att ta fram underlag för budget, investeringar, utvecklingsplaner, strategier samt följa upp kostnadsbilden för projekten. Du arbetar nära och rapporterar till CIO samt igår i IT-enhetens ledningsgrupp.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning och mycket gedigen erfarenhet inom IT teknik samt bred förståelse inom IT-infrastruktur, arkitektur, nät & kommunikation, virtuella miljöer, AD m.m. Vi ser också att du har god ledarerfarenhet inom IT gärna från någon större organisation. Till din natur är du resultatinriktad, strukturerad, analytisk, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat samt pragmatiskt synsätt på leveransen av IT. Dina ledaregenskaper är mycket goda och du har stor egen drivkraft samt är samarbetsinriktad och prestigelös. Personlig mognad och ett genuint intresse för IT och teknisk utveckling samt ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har. Du behärskar obehindrat både svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Vi erbjuder en ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan via www.rattrekrytering.se senast den 31 augusti 2020.

Max Burgers AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.

Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på närmare fyra miljarder kronor och är med sina cirka 6000 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen och Egypten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se.

Liknande jobb

Liknande jobb