CGI

Developer Dynamics 365 FO

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 augusti 2020
Stängs
den 26 september 2020
Ref:
J0820-0614
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att skapa smarta och robusta lösningar i Dynamics 365 FO där just din insats gör stor skillnad? Missa inte att arbeta i teknikens framkant samt bli en del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans på CGI med 220 D365-konsulter!

Just nu söker vi på CGI efter fler duktiga utvecklare inom D365 som vill att hjälpa våra kunder deras implementationsprojekt. Huvuddelen av rollen kommer innebära utveckling i X++ och teknisk rådgivning, där du skapar funktionell nytta genom smarta tekniska lösningar. Du kommer ha möjligheten att arbeta med alla projektdelar, från förstudie och analys till design, utveckling och Go-live etc.

Samtidigt får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova - inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Vidare är du professionell i konsultrollen och tycker om att arbeta i team. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du kommer stötta och vara rådgivande för kund i vilka lösningar som är de bästa, något som ställer krav på både djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Vi ser att du har:
• Minst 8 års erfarenhet som utvecklare inom Microsoft Dynamics-plattformen (X++)

Vi blir extra glada om du dessutom har:
• Erfarenhet i rollen som konsult
• Utveckling i andra programmeringsspråk ex C#/.NET
• Arbetat med andra Microsoft-relaterade tekniker eller andra affärssystem
• Har ett intresse för att utvecklas inom Microsoft världen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb