AFFÄRSOMRÅDESCHEF SOM BRINNER FÖR IT- OCH INFORMATIONSSÄKERHET

Rekryterare
2Secure
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 augusti 2020
Stängs
den 20 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Tycker du att cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet är något av det viktigaste och roligaste som finns? Drivs du av att vara med och skapa ett tryggare och säkrare samhälle och vill vara med och bygga framtidens säkerhetsföretag?

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering och har sedan 2006 varit en marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster.

Just nu växer vårt affärsområde Inspect IT som levererar konsulttjänster inom IT- och informationssäkerhet och vi söker en entreprenöriell affärsområdeschef som vill vara med att bygga affärsområdet vidare, både vad gäller affärer och leveranser.

ROLLEN

Du kommer att vara en nyckelperson på vår resa där vi fortsätter att utveckla Sveriges i särklass bästa konsultbolag som helhetsleverantör inom säkerhet, risk- och krishantering. Du kommer att leda ett erfaret och välfungerande team med Informations- & IT-säkerhetsexperter, samt vara med och utveckla vårt företag och stärka vårt erbjudande. Vårt mål är att knyta till oss den bästa kompetensen i Sverige.

Din arbetsplats är på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi sitter i DN-skrapan på 21:a våningen med utsikt över Stockholm Stad, 360 grader. I tjänsten förekommer en del resande till våra kunder, men också till våra kontor i Lund, Göteborg, Karlstad och i Västerås.

Arbetsuppgifter

Du kommer att:

  • Ha fullt budget-, intäkts- och resultatansvar för affärsområdet.
  • Ha personalansvar för en grupp seniora informations- och IT-säkerhetsspecialister som utgår från vårt kontor i Stockholm.
  • Ansvara för affärsområdets försäljning och själv bidra till affärsutveckling, kundrelationer, affärer och avtal.
  • Etablera affärsområdet på våra övriga kontor i Sverige, i nära samarbete med vårt Digitala Forensiska Center i Göteborg.
  • Ingå i 2Secures ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.
  • Vi arbetar som en del av vår utvecklingsresa med koncernövergripande program och projekt. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan du få ägarskap för något eller flera utvecklingsområden.

VI ERBJUDER DIG

2Secure är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som verkar för ett tryggare och säkrare samhälle. Vi erbjuder dig en miljö med många spännande Case där vi levererar tjänster inom allt från företagssäkerhet, Personsäkerhet, Information/IT-Säkerhet, Utredningar, Forensiska utredningar till Säkerhet vid rekrytering.

Du kommer att vara med och skapa och påverka rollen och tillsammans med ditt team driva och utveckla affärsområdet på en växande marknad. Detta är en roll som är viktig för bolagets framtida tillväxt, vilket är både spännande och utmanande.

Om du vill arbeta på ett värderingsstyrt bolag med erfarna kollegor, spännande kunder och uppdrag och generösa personalförmåner, då kommer du att trivas hos oss!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker att cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet är något av det viktigaste och roligaste som finns och som drivs av att skapa ett säkrare samhälle!

Vi tror att du kommer från en ledande roll hos en IT-tjänsteleverantör eller hos ett IT-konsultföretag där du har haft omfattande affärskontakter och drivit både försäljning och affärsutveckling och ansvarat för leveranser. Du trivs med att skapa affärer och har ett nätverk inom IT-branschen och gärna även säkerhetsbranschen. Du har förmåga att sätta dig in i kunders behov kopplat till IT-säkerhet, Informationssäkerhet och/eller Applikationssäkerhet.

Det är en fördel om har erfarenhet av roller både i linjeorganisation och som konsult. Du har troligen erfarenhet från miljöer med höga krav på IT och informationssäkerhet och du är nyfiken på och håller dig uppdaterad om hur området utvecklas. Du bör ha erfarenhet från både personal och resultatansvar och det är en stor fördel om du har erfarenhet från rekryteringsarbete då Inspect IT växer.

Vi förutsätter att du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift och det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning gärna inom IT.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen är det en förutsättning att du är en entreprenöriell, trygg och samarbetsorienterad person som vill ta självständigt ansvar för att bygga och växa en verksamhet. Du har god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer både externt och internt. Du ser kundkontakter och försäljning som en naturlig och inspirerande del av din arbetsdag. Du är en inspirerande och prestigelös ledare som har en förmåga att bidra i såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter och perspektiv.

ANSÖKAN & INTRESSE

I denna rekrytering samarbetar Inspect IT med Boxhill Recruitment. Du söker enklast tjänsten genom att klicka på “Ansök här”. Vi önskar att du bifogar minst ett CV eller din uppdaterade LinkedIn-profil. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt!

Om du inte är intresserad själv just nu så är vi givetvis glada om du vill sprida annonsen i ditt nätverk.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann Bender på ann.bender@bhill.se eller 0722140872.

Då vi är ett säkerhetsföretag som givetvis lever som vi lär, kommer bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomföras för denna tjänst.

För att följa lagar angående Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen "Ansök här".

OM 2SECURE

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Vår kundbas finns främst i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners. 

Hotet mot samhällets informations- och IT-säkerhet är reellt, komplext och allvarligt. Efterfrågan på kompetens och tjänster inom cybersäkerhet växer snabbt. 2Secure tar därför ytterligare ett steg i vår resa att utveckla och leverera kvalificerade Informations- & IT-säkerhetstjänster. Vår framgång bygger på våra duktiga och kompetenta medarbetare. Nu säker vi en bra och affärsdriven ledare som vill vara med och skapa tillväxt och utveckling.

ANSÖK NU

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Liknande jobb

Liknande jobb