CGI

Mainframe Tekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 21 augusti 2020
Stängs
den 22 september 2020
Ref:
J0720-0689
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare

5 000 på 30 orter i Sverige, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en Mainframetekniker till vårt team. Företrädesvis i Bromölla men annan placering kan bli aktuell då det är kompetens som styr.

Framtida arbetsuppgifter
Som z/OS systemprogrammerare kommer du att ansvara för verksamhetskritiska system med höga tillgänglighetskrav och kunder framförallt inom finans och försäkringssektorn samt verkstadsindustri.

Du kommer att vara en del av vårt Mainframe z/OS team med stor frihet under ansvar. Vi arbetar oftast i grupp med uppdrag/uppgifter som kräver stor nogrannhet men det finns även plats för indivduell utveckling.

Du kommer arbeta med system som används av de flesta top 500 bolagen i världen. z/OS genomgår för närvarande en spännande modernisation mot Cloud med rest/API som vi gärna hjälper våra kunder med.

I dina arbetsuppgifter ingår inledningsvis:
• Installation/underhåll systemprogramvaror
• Säkerhetsadministration
• Medverkan i projekt
• Ingå i beredskap

Du kommer att vara placerad på något av CGI's kontor där Mainframe finns representerade, företrädesvis i Bromölla. Resor ingår I rollen.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som systemprogrammerare söker vi dig som har driv, är noggrann och är, på gränsen till nördigt, intresserad av teknik. Du är öppen och ärlig och har lätt för att jobba i grupp. Du har erfarenhet av z/OS, om denna erfarenhet saknas blir det en utbildningsinsatts, ett stort plus i kanten är om du har arbetat med Unix/Linux. Du kan flytande svenska och engelska.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• z/OS
• Unix/Linux/Posix
• Kommunikation, TCP/IP, samt certifikathantering
• Projektarbete

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Johan Sandberg johan.sandberg@cgi.com

Ansök till tjänsten senast 2020-09-20
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb