Service Manager inom infrastruktur / APM till Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 augusti 2020
Stängs
den 17 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du på jakt efter en roll som kombinerar tech, business och ledarskap på en operativ och strategisk nivå? Skandia IT accelererar, och nu finns möjligheten för dig att vara med på en spännande transformationsresa! Vi söker du en Service Manager inom infrastruktur / APM – en nyckelroll för Skandia IT:s fortsatta resa framåt. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som Service Manager säkerställer du att IT-organisationens behov och tjänster möter affärsverksamhetens behov och krav samt ser till att teamen levererar värde i linje med Skandias övergripande strategi. Rollen innebär att arbeta operativt med interna IT-funktioner, med kravställning där du skapar och följer upp aktiviteter och roadmaps. Som Service Manager arbetar du även strategiskt med långsiktig vision och målbild för APM-området och driver förändring med ekonomiska kalkyler och business cases. Vidare kommer du i rollen att kontinuerligt bygga och underhålla ett starkt nätverk av IT-specialister, interna intressenter och externa leverantörer.

Du blir en del av ett högpresterande team som andas kreativitet och du kommer komma rakt in i en agil kontext (SAFe) och till en miljö där man utmanar och stöttar varandra. Totalt består Skandia IT av ca 480 personer och tjänsten är placerad på Skandias huvudkontor som ligger i Lindhagen/Stadshagen.

Skandia IT är i process att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation som stöttar flertal omfattande transformationsprojekt med syfte att vidareutveckla organisationens arbetssätt. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi ett brinnande intresse för att driva frågeställningar som berör systemövervakning på flera nivåer (hårdvara, OS, middleware och applikationer). Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund samt goda erfarenheter av att leda och kravställa IT-specialister och leverantörer samt har en välutvecklad förståelse för infrastruktur, utvecklingsprocesser och agila arbetssätt.

Meriterande är förståelse för APM (Application Performance Management) och NPM (Network Performance Management), systemövervakning av molnbaserade tjänster samt erfarenhet av verktyg såsom AppDynamics, Dynatrace, Splunk, SCOM, Solarwinds, OP5 eller Prometheus.

Som person har du en god förmåga att formulera strategier och koncept som du också kan kommunicera och engagera andra kring. Du arbetar systematiskt, kan vara exekutiv och har ett ”agilt mindset”. Rollen innebär många kontaktytor inom organisationen vilket förutsätter att du har lätt för att skapa goda arbetsrelationer och nätverk. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn, 08-120 50 429 eller marcus.grahn@levelrecruitment.se.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb