Head of Networking

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö
Annonserat
den 24 augusti 2020
Stängs
den 27 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Du blir ansvarig för nätverksområdet som omfattar både lösningar i våra egna datacenter samt lösningar för våra kunder från vår leveranshub i Sverige. Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå ifrån något av våra kontor; Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö. Du kommer att arbeta i ett team med specialister inom datacenter med fokus på nätverk, lagring och virtualisering.

Du kommer att ansvara för design och arbeta med förbättringar och effektivisering av Proacts kommunikationsplattformar, både i egna datacenter och ute hos kunderna. Arbetet är varierat och du arbetar förutom med drift även med analys och felsökning, design, rådgivning och agerar tekniskt säljstöd inom nätverksområdet.

Inom Proacts datacenter använder vi lösningar främst baserade på Juniper, F5 Big-IP och Cisco.

Om dig

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som drifttekniker eller konsult inom nätverksområdet och att du har erfarenhet av större komplexa nät samt att du har djup förståelse inom datacenter networking.

Om du har erfarenhet av säkerhetslösningar för nät och/eller internationellt arbete ses det som extra meriterande.

Vi vill att du kan utrycka dig både skriftligt och i tal på svenska och engelska.

 

Ansökan


Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact


Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Fredrik Malmsten
Team Manager Infrastructure
+46 70 623 01 75
fredrik.malmsten@proact.se

Liknande jobb

Liknande jobb