Nätverkstekniker

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö, Linköping
Annonserat
den 24 augusti 2020
Stängs
den 27 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Hos oss ges du möjlighet att både arbeta med design och att göra åtgärder som syftar till att förbättra och effektivisera kommunikationsplattformar i våra egna datacenter och ute hos våra kunder. Arbetet är varierat och du arbetar förutom med drift även med analys och felsökning, design, rådgivning och agerar tekniskt säljstöd inom dina kompetensområden. Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå ifrån något av våra kontor; Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö. 

Inom våra datacenter använder vi lösningar främst baserade på Cisco, Juniper och F5 Big-IP. Hos oss kommer du även kunna arbeta med next gen firewalls, software defined networks och BGP-routing för att nämna några områden.

Om dig

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som drifttekniker eller konsult inom nätverksområdet och att du har erfarenhet av större komplexa nät samt att du har djup förståelse inom datacenter networking. Om du har erfarenhet av säkerhetslösningar för nät och/eller internationellt arbetet är det ett stort plus.

 

Ansökan


Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact


Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Fredrik Malmsten
Team Manager Infrastructure
+46 70 623 01 75
fredrik.malmsten@proact.se

Liknande jobb

Liknande jobb