Drifttekniker inom Operations

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 24 augusti 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Som Drifttekniker inom operations ansvarar du för att underhålla våra driftplattformar och system samt våra kunders IT-miljöer.

Du arbetar med att ta hand om inkommande events från våra övervakningssystem, patch-hantering, säkerhetsuppdateringar och hälsokontroller. Arbetet är omväxlande – du får både arbeta med daglig drift men kan också vara delaktig i både uppdrag och projekt samt ges möjlighet att delta i projekt när vi tar in nya kunder.

Vi anpassar rollen efter din kompetensinriktning. Kanske du brinner lite extra för tex. virtualisering, Windows Server, Linux, databaser, nätverk, backup eller storage? Stora möjligheter finns att få utveckla specialistkompens baserat på ditt intresse.

Du arbetar ifrån Örebro med fokus på våra driftkunder. Våra kunder finns i Sverige, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning och har arbetat inom en IT-verksamhet under några år. Erfarenhet av större IT-miljöer är meriterande.

 

Ansökan


Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact


Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Fredrik Malmsten

Team Manager Infrastructure

+46 70 623 01 75

fredrik.malmsten@proact.se

Liknande jobb

Liknande jobb