Uppdragsledare

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 24 augusti 2020
Stängs
den 27 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Som Uppdragsledare arbetar du tillsammans med våra kundansvariga och våra projektledare med att koordinera uppdrag och förändringar hos våra kunder. Rollen innefattar både projektledning och uppdragsledning.

För att du ska lyckas måste du förstå kundens verksamhet och behov samt ha förmågan att omsätta det till konkreta mål och aktiviteter.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.


Du är driven, konsultativ och har förmågan att leda och entusiasmera såväl kollegor som kunder mot uppsatta mål. Vi tror att du har ett enkelt pragmatiskt synsätt på uppdragsledning och att du kan hålla pågående uppdrag levande med små enkla medel.

Du förstår hur en IT-miljö är uppbyggd och vad som behövs för att få det att fungera, både gällande teknisk design, hur man får allt på plats och vad som sedan krävs för att driva och utveckla densamma.

Vi tror att du tidigare arbetat som infrastrukturkonsult, leveransansvarig, projektledare eller Change coordinator med teknisk inriktning.

 

Ansökan


Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact


Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Pär Berglund

Team Manager PMO

073-7081523

par.berglund@proact.se

Pär Berglund

Team Manager PMO

073-7081523

par.berglund@proact.se

Liknande jobb

Liknande jobb