Teknikspecialister

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö.
Annonserat
den 24 augusti 2020
Stängs
den 27 september 2020
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Vi behöver fler teknikspecialister inom våra växande områden infrastructure as code, automatisering och orkestrering, software defined everything, public and hybrid cloud, storage, backup och säkerhet.

Du arbetar med fokus på våra driftkunder. Våra kunder finns i Sverige, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift. Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå ifrån något av våra kontor; Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö. 

Tjänsten kommer att anpassas efter din kompetens och inriktning.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.
Vi tror att du idag jobbar som teknikspecialist inom ett eller flera områden.

 

Ansökan


Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact


Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Fredrik Malmsten
Team Manager Infrastructure
+46 70 623 01 75
fredrik.malmsten@proact.se

Liknande jobb

Liknande jobb