Proacts driftverksamhet växer

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö
Annonserat
den 24 augusti 2020
Stängs
den 27 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

 

Läs mer om nedan lediga tjänster på vår hemsida www.proact.se/mcs/jobb

  • Drifttekniker Arbetsplats
  • Head of Networking     
  • Nätverkstekniker
  • Servicedesk-medarbetare
  • Teknikspecialister
  • Drifttekniker inom Operations
  • Lösningsarkitekt           
  • Uppdragsledare  
              

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

För oss på Proact är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi är tillsammans med våra kollegor och våra kunder engagerade i det vi gör och vi sätter alltid våra kunders behov i fokus. Våra medarbetare har djupgående och bred kompetens kopplat till en professionell bakgrund. På alla nivåer i organisationen utmanas vår personal att alltid ta nästa steg; både i sig egen utveckling men även med våra kunder. De uppmuntras till att ständigt utvecklas och får via Proact och våra partners stora möjligheter till utbildningar som bygger den personliga kompetensutvecklingen men som även stärker Proact och våra kunder. Det vinner vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Liknande jobb

Liknande jobb