CGI

SAP-Applikationskonsult

Förfaller i dag

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Eskilstuna, Örebro, , Sweden
Annonserat
den 28 augusti 2020
Stängs
den 26 oktober 2020
Ref:
J0620-1294
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en erfaren applikationskonsult inom SAP till vårt team i Mälardalen, där du har möjlighet att utgå från något av våra kontor i Eskilstuna, Västerås eller Örebro.

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som applikationskonsult inom SAP hos oss får du möjlighet att vara en viktig kugge i CGIs leverans gentemot uppdragsgivare där du ingår i team med kunniga och trevliga kollegor. Här får du möjlighet att arbeta antingen med rena implementations- eller förbättringsprojekt, eller att hjälpa våra kunder utvecklas inom affärsprocesser som exempelvis logistik, produktion, underhåll och service, finans eller HR.

På CGI arbetar vi ständigt för att vara i fronten på den teknikutveckling som ska hjälpa oss genom de utmaningar som världen står inför idag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet från olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder.

Du kommer att utgå från något av våra kontor i Mälardalen och resor ingår I rollen.

Är du den vi söker?
Nu söker vi dig som redan har jobbat med SAP under några år, gärna i projektform eller kanske som key user. Du är nyfiken på det nya från SAP och beredd att göra en kompetensresa. Vi ser det som en fördel om du har kunskaper inom produktion, lager men även logistik, och gärna i kombination med analytics och business warehouse.

Vi tror att du har en vilja att driva förbättring- och förändringsarbete, och du har en inre drivkraft av att vilja få företag och människor att arbeta smartare och enklare. Vi uppskattar om du är uppfinningsrik och om du tycker om att ta egna initiativ.

Du har en relevant högskoleutbildning och såväl din svenska som engelska behöver vara obehindrad i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Carina Lamberger, carina.lamberger@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 27 september 2020
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb