Cobol Developer to Swedbank

Rekryterare
Swedbank
Plats
Sundbyberg (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 2 september 2020
Stängs
den 2 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett starkt intresse för Spara-produkter och vill vara med och påverka framtiden inom området? Då kan detta vara något för dig! Vi söker nu en erfaren Cobol Developer till Swedbanks team som ansvarar för de avgörande produkterna ISK (Investeringssparkonto) och IPS (Individuellt pensionssparande). Här får du möjligheten att bidra med din Cobol-expertis kombinerat med affärsfokuserat och verksamhetsnära arbete för att maximera kundnöjdheten och bidra till Swedbanks position i samhället.

Om rollen

Som Cobol Developer i detta agila team är du delaktig i hela leveranskedjan – från kravställning till förvaltning och utveckling. Du kommer vara med i processerna kring hanteringen av olika incidenter och tester men även i arbetet kring de årliga processerna som årsbeskeden, skatterapportering och debitering av IPS-avgiften.

I detta team kommer du vara med i olika projekt med mycket fokus på kravställning för bl.a. regelverk så som GDPR, och du kommer bidra med din specialistkompetens kring att förbättra processerna och systemen gällande produkterna ISK och IPS.

Du kommer dagligen samarbeta med många olika intressenter som spänner över organisationen, och du kommer rakt in i en spännande förändringsresa där du har alla möjligheter till att utvecklas.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du som person har en stark egen drivkraft, tar egna initiativ och har lätt för att lära dig. Du får energi av att samarbeta och tycker mycket om att bygga relationer och nätverk. Vidare motiveras du av problemlösning, goda resultat och leverans.

Vi ser även att du bör ha flerårig erfarenhet av Cobol/Mainframe och DB2. Det värderas högt om du har kunskaper inom bokföring och/eller inlåning, fonder och värdepappershantering. Erfarenhet av system och processer inom bankverksamhet och Spara-området är meriterande.

Flytande kunskaper i svenska såväl som engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Swedbank med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen, 08-120 50 421 eller alexandra.tihinen@levelrecruitment.se.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Alexandra Tihinen
08-120 50 421

Liknande jobb

Liknande jobb