Build and Deployment Specialist, Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 2 september 2020
Stängs
den 17 september 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandia IT accelererar, och nu finns möjligheten för dig att vara med på den spännande transformationsresan! Vill du vara med och forma Skandia IT:s framtid? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig! Vi söker nu en Build and Deployment Specialist med fokus på Azure DevOps – en avgörande roll med alla möjligheter att bidra, utmana och utvecklas.

Om tjänsten

Som Build and Deployment Specialist kommer du främst arbeta med verktyg som Azure DevOps Server och Octopus Deploy. Målet är att automatisera och förenkla de flöden som Skandia arbetar med och de strävar efter att hela tiden ligga i framkant. Du kommer arbeta med allt från att utveckla verktyg, byggen i Azure DevOps Server och processer i Octopus Deploy, till att supportera teamens drift av deras applikationer.

Du kommer vara en del av ”DevOps”, som är en gemensam funktion som stöttar ca 25 agila team. Teamet har en kritisk funktion när det kommer till releasehantering av applikationer i test- och produktionsmiljöer. Du utgår ifrån Skandias huvudkontor i Lindhagen.

Skandia IT är i process att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation som stöttar flertal omfattande transformationsprojekt med syfte att vidareutveckla organisationens arbetssätt. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Är det här du?

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är framåtlutad, proaktiv och målinriktad. Du har en god förmåga att fatta beslut och att löpande initiera nya idéer och innovativa lösningar. Du kommer vara del av ett sammansvetsat team där din expertis värderas högt, och det är viktigt att du är teamorienterad och tycker om att dela med dig och är lyhörd för andra. Du bör vara duktig på att kommunicera på olika nivåer, och ledorden för din leverans är kvalitet, kundtillfredsställelse och effektivitet.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har följande erfarenhet/kompetens:

  • CI/CD med Azure DevOps Server
  • Git
  • Powershell/C#
  • Azure DevOps Server

Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Titta gärna på filmen för att få en inblick kring hur det är att jobba med IT på Skandia.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen, 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb