Solutions Architect DevOps, Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 2 september 2020
Stängs
den 17 september 2020
Kategori
Devops, It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandia IT accelererar, och nu finns möjligheten för dig att vara med på den spännande transformationsresan! Vill du vara med och forma Skandia IT:s framtid? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig! Vi söker nu en Solutions Architect för DevOps-området – en avgörande roll på Skandias resa framåt. Här får du alla möjligheter att bidra, utmana och utvecklas.

Om tjänsten

I rollen som Solutions Architect för DevOps kommer du ansvara för det interna stödet till utvecklingsteamen vilket innefattar utvecklingsmiljöer, verktyg och plattformar för test och övervakning. Ett tydligt fokusområde framåt är utveckling av CI/CD-pipelines, DevOps och testautomatisering där du spelar en nyckelroll. Du kommer arbeta med att säkerställa att arkitekturen stödjer och skapar förutsättningar för Skandias strategiska mål och hjälpa organisationen möta omvärldsförändringar.

Som Solutions Architect coachar och stöttar du också specialister för att ta fram och implementera lösningar och du förväntas ta fram planer och aktiviteter inom ramen för SAFe som möjliggör en agil leverans.

Du utgår ifrån Skandias huvudkontor i Lindhagen och kommer vara del av ett högpresterande och agilt Tech-team som består av drygt 80 personer. Du arbetar dagligen nära domänarkitekten, lösningsarkitekter och specialister.

Skandia IT är i process att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation som stöttar flertal omfattande transformationsprojekt med syfte att vidareutveckla organisationens arbetssätt. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en strategisk höjd med en god förmåga att formulera målbilder och koncept. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är en naturlig och entusiasmerande ledare. Rollen innebär många kontaktytor vilket förutsätter att du har lätt för att skapa goda arbetsrelationer och nätverk på alla nivåer. Vidare är du lösningsorienterad och kommer gärna med nya idéer och innovativa lösningar, och ledorden för din leverans är kvalitet, kundtillfredsställelse och effektivitet.

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi även att du har följande erfarenhet/kompetens:

  • Praktisk erfarenhet att bygga CI/CD pipelines
  • Erfarenhet av att införa och implementera testautomatisering
  • CI/CD med Azure DevOps Server
  • Powershell/C#
  • Azure DevOps Server
  • Git

Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen, 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Alexandra Tihinen
08-120 50 421

Liknande jobb

Liknande jobb