CGI

SAP - Applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 3 september 2020
Stängs
den 1 oktober 2020
Ref:
J0620-1479
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Känner du dig nyfiken på nya utmaningar? Vill du jobba på en flexibel arbetsplats, där du får jobba med spännande uppdrag?

Vi på CGI söker nu duktiga SAP konsulter till vårt härliga team i Stockholm.

För oss är det viktigt att du trivs - och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra.


Dina framtida arbetsuppgifter

Det händer mycket inom SAP hos oss och detta medför också roliga möjligheter för dig som är intresserad av att ta nästa steg, och bli en del av vårt team. Rollen som SAP-konsult är en spännande och varierande roll - där du får vara en del av ett kompetent team med härlig teamkänsla. Beroende på din tidigare erfarenhet så finns det olika möjligheter för dig hos oss på CGI. Och om du till exempel inte jobbat som konsult tidigare kommer du att få den coaching och det stöd du behöver för att komma in i konsultrollen.

De flesta bolag i Sverige använder en äldre version av SAP och där finns det ett stort behov av att upprätthålla och vidareutveckla sin verksamhet. Samtidigt sker en enorm förändring inom SAP med S/4HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP och hela konsultbranschen står inför ett paradigmskifte vilket skapar helt nya utmaningar och möjligheter.

I rollen som SAP- konsult kommer du bland annat:

• Agera rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare
• Arbeta med implementation och förbättringsprojekt
• Jobba med SAP S/4HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt.
• Få möjlighet att specialisera dig och jobba med det du brinner för

Och mycket mer! Det är en bred roll, med stora möjligheter till att utvecklas vidare

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

•Relevant högskoleutbildning, eller motsvarande
•Erfarenhet inom SAP
•Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för:

•Finans
•Inköp
•Logistik
•Produktion
•Försäljning/Marketing/Service
•Utveckling/SAP Cloud Platform/IoT
•UX

Mer information om tjänsten:

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Tjänsten är en heltidstjänst, med placering i Stockholm

Tycker du det låter intressant? Sök till tjänsten redan nu då vi rekryterar löpande.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb