Full stack-utvecklare C# .NET till Volkswagen Finans Sverige, Södertälje

Plats
Södertälje (Stad), Stockholm
Annonserat
den 4 september 2020
Stängs
den 4 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Volkswagen Finans Sverige är mitt i en spännande utvecklingsfas – särskilt på IT-avdelningen. Efterfrågan på deras produkter ökar, förändringsresan är i full gång och nu behöver de stärka upp sina team ytterligare med flera duktiga Full stack-utvecklare. Hos Volkswagen Finans Sverige kommer du till ett stabilt och välmående bolag som värnar om sina medarbetare och deras utveckling. Här får du möjligheten att specialisera dig inom det du brinner för och du har alla möjligheter att bidra och utvecklas! Läs mer och ansök idag!

Om rollen

Som Full stack-utvecklare hos Volkswagen Finans Sverige blir du en del av ett tvärfunktionellt produktteam som fokuserar på ny- och vidareutveckling av specifika delar av bolagets applikationsportfölj. Idag finns fyra olika produkter, bland annat en som hanterar hundratusentals finans-, service- och försäkringsavtal och en som hanterar flertalet affärskritiska sälj- och stödsystem avseende fordonsparken.

Här får du arbeta brett med hela värdekedjan – design/arkitektur, sprintplanering, utveckling och testning. Du kommer arbeta med moderna lösningar och bidra till innovation och leveransen av snabba, moderna och skalbara tjänster såväl externt som internt. Vidare är bolaget i startgroparna med sin molnresa där du kommer spela en avgörande roll i utvecklingen framåt.

Du blir en del av en utvecklingsgrupp som består av drygt 30 medarbetare med blandade kompetenser. Kontoret är placerat i Hovsjö, strax utanför Södertälje centrum.

Varför Volkswagen Finans?

Volkswagen Finans Sverige är arbetsplatsen för dig med ett genuint intresse för innovation och som vill arbeta med moderna lösningar. Vi är en medelstor organisation där varje medarbetare är viktig, men som genom den stora Volkswagen-koncernen också besitter stora möjligheter. Det bästa av båda världar skulle man kunna säga! Här är handlingsutrymmet stort och för den drivna och nytänkande finns alla möjligheter att få vara med och påverka.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av C#-utveckling i .NET-miljö med MS SQL Server och en högskoleutbildning inom IT. Troligen har du en vana av agila arbetssätt så som Scrum och/eller SAFe. Meriterande är erfarenhet av .NET Core, TFS, Octopus Deploy, AWS, Web-API, Angular, MVC och/eller Jira.

Som person ser vi att du är nyfiken och initiativtagande, flexibel och prestigelös. Vidare ser vi att du är teamorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Volkswagen Finans Sverige med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421 eller Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb