CGI

Lösningsarkitekt Dynamics 365 CE

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 4 september 2020
Stängs
den 3 november 2020
Ref:
J0820-1844
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att hjälpa bolag att skapa effektiva och robusta lösningar med Microsoft-plattformen som grund? Vill du ansluta till ett team där du kommer ha en nyckelroll i våra leveranser och där just din insats kommer göra stor skillnad? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant samt att bli del av Sveriges starkaste och största Dynamics-leverans!

Just nu öppnar vi upp möjligheten inom vårt CRM-team att ansluta som lösningsarkitekt med fokus på Microsoft Dynamics 365 med kringliggande produkter. Du blir en del i såväl pre-sale som i våra faktiska leveranser där du ansvarar för att sätta själva lösningen. Du kommer ha en både vägledande och rådgivande roll där du agerar sparring-partner för att hitta de lösningar som både skapar effektiva arbetssätt och ökat affärsvärde. Detta ställer såklart stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Arbetat minst 5 år med Microsoft Dynamics 365 CE / Dynamics CRM
• Erfarenhet som lösningsarkitekt
• Erfarenhet som konsult
• Arbetat med kringliggande produkter inom Microsoft (Power Platform, PowerApps, PowerBI, Flow etc)

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv med en vilja att ta sig framåt och utmana sig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb