CGI

Miljötjänstkonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 17 september 2020
Stängs
den 8 januari 2021
Ref:
J0620-1606
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Business For Utilities Suite (BFUS) som är ett Kund-, Anläggnings- och Faktureringssystem för energi, vatten och miljötjänster. Vi utvecklar i BFUS innovativa och effektiva lösningar tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle. I våra projekt och vår produktutveckling arbetar vi med den senaste, mest spännande och avancerade tekniken - såsom AI, Robotics och RPA.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en Miljötjänstkonsult och söker dig med stor teknisk kompetens och ett intresse för miljöfrågor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Då vår verksamhet finns inom olika delar av samhället kommer du som arbetar hos oss att få möjlighet till insyn i varierande verksamheter och kan bygga en bred kompetens. Som Miljötjänstkonsult hos oss blir du en del av ett team där du i olika uppdrag hjälper våra kunder att implementera, integrera och konfigurera vår lösning BFUS i kundens verksamhet. Genom att sätta dig in i kundens verksamhet får du en förståelse för hur vår IP-lösning behöver anpassas för att fungera optimalt med kundens övriga system, eller i vissa fall tredjepartssystem. Tjänsten innebär att vara länken mellan kunden och vårt eget utvecklarteam, ansvara för integrationer och specificera systemförändringar som utvecklar IP-lösningen.

På CGI arbetar du på ett multinationellt företag med stora muskler, där vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter inom olika områden. Inom vår IP-verksamhet sker utvecklingen av våra lösningar huvudsakligen in-house och med egna resurser i Sverige och internationellt.

Placeringsort för tjänsten är Göteborg eller Malmö.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.
Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Den här tjänsten kräver en hög teknisk kompetens då vårt eget system ofta ska integreras med externa system. Vi söker därför dig som har en examen från en relevant högskoleutbildning såsom tex Data- och Systemvetenskap. Då rollen innebär många kundkontakter bör du vara en person som har ett utåtriktat sätt och trivas med olika typer av sociala kontakter. Du behöver ha förmåga att lyssna och förstå kundens problem och även se hur en lösning kan skapas. Du behöver ha en god skriftlig kommunikativ förmåga så att de förstår hur deras uppdrag ser ut och att vi på så sätt säkerställer en bra leverans till kunden.

Då våra kunder finns inom områdena energi-, vatten- och miljö hoppas vi att du delar vårt intresse av att arbeta med hållbarhet och på så sätt bidra till att skapa ett bättre samhälle.

Du talar och skriver god svenska och engelska. Tjänsten förutsätter att du har körkort.

Att arbeta på CGI
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att vända dig till Lars Andersson, Director BFUS, 031-7331363. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb