CGI

Systemutvecklare Microsoft, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Örebro , Sweden
Annonserat
den 18 september 2020
Stängs
den 13 november 2020
Ref:
J0920-0009
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi fler utvecklare till vårt team i Örebro. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas tillsammans med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du framförallt arbeta mot några av våra stora kunder här i Örebro, varav flera finns inom den offentliga sektorn. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat förvaltning, vidareutveckling och nyutveckling av olika system hos våra kunder. Du använder din erfarenhet inom Microsoftplattformen.

Dina ansvarsområden:
• Utveckling, såväl nyutveckling som vidareutveckling
• Testning
• Delta i möten och workshops hos kund för att diskutera projekt
• Dokumentation
• Buggrättningar och incidenter

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som utvecklare, söker vi dig som har arbetat några år med Microsoftplattformen. Du är van att arbeta med .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, Office365. Vidare kan du flytande svenska och engelska.

Som person är du självgående och du trivs med att jobba i team och dela med dig av dina kunskaper. Du är utåtriktad och uppskattar en miljö där såväl uppdrag som arbetsuppgifter kan variera.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Örebro

För mer information, vänligen kontakta: Stefan Pettersson, Director Consulting Services, stefan.pettersson@cgi.com eller 019-5062539

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2020-10-11.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb