CGI

Systemutvecklare, Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna, Södermanland , Sweden
Annonserat
den 18 september 2020
Stängs
den 1 december 2020
Ref:
J0920-0722
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi flera vassa Systemutvecklare med fokus på Webb, .NET eller Java till vårt team i Eskilstuna. Sveriges största IT-tjänsteföretag med kan erbjuda dig många olika karriärvägar, det är bara din ambition som sätter gränserna.

Framtida arbetsuppgifter
Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige.

Som systemutvecklare på CGI kommer du att vara involverad i olika typer av leveranser och projekt. Några exempel är förstudier, kravanalys, systemutveckling och systemförvaltning.

Är du den vi söker?
Nu söker vi dig som har jobbat minst 4 år med systemutveckling, gärna i en roll som konsult. Du är nyfiken på teknik och har god förståelse för vanliga förekommande teknikplattformar i modern IT. Du har förmåga att förstå övergripande samband och logiska helheter såväl som att effektivt bryta ner enskilda problem i mindre och greppbara beståndsdelar.

För att lyckas i rollen krävs en dokumenterat god förståelse för relationsdatabaser och SQL. Kunskaper i teknik, designmönster och tillämpningsområden såsom Javascript, Entity Framework, MVC, WCF, cloudarkitektur och generell systemintegration är meriterande. Praktisk erfarenhet av agila metoder är meriterande.

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att trivas i rollen. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig och få fram ditt budskap på svenska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Rami Hussein, Director Consulting Services, rami.hussein@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 11 oktober 2020.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb