CGI

Arkitekt inom Master Data Management

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 september 2020
Stängs
den 31 oktober 2020
Ref:
J0920-0723
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara del av ett av världens vassaste team inom advanced analytics och Master Data Management?

Just nu söker vi flera personer med erfarenhet inom Master Data Management. Vi har särskilt intresse av om du arbetat som MDM arkitekt och om du har arbetet med Informatica är detta ett stort plus - men inte en nödvändighet.

Analytics-teamet på CGI befinner sig just nu i en stor expansion där vi strävar efter att jobba med den senaste tekniken och de mest utmanande uppdragen. Vårt mål är att accelerera vår position som ledande inom området och vi vill bli fler!

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi god möjlighet till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Vi tror att vår bredd av experter skapar en optimal miljö att växa och utvecklas i; både som team och individer.

Känner du att det kan vara något för dig så vill vi att just Du söker!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi erbjuder leveranser inom flera intressanta branscher där kunskapsutbyte ses som en naturlig och viktig del. På CGI strävar vi efter att skapa framgångsrika team som har roligt på jobbet och hjälper varandra att utvecklas. CGI är Sveriges ledande IT-företag och ett av världens största. Detta ger fantastiska karriärmöjligheter och möjlighet till spännande uppdrag.

Då vi ser ett ökande behov av Master Data Management-kompetens på marknaden så önskar vi utöka vår leveransförmåga på detta område. Som konsult i Analytics-teamet har du även möjlighet att jobba med allt ifrån traditionell data warehouse-utveckling, både on-prem och i cloudmiljö, till mer avancerad analys och arkitekturfrågor.

Denna roll är primärt inriktad mot att arbeta med att implementera och vidareutveckla MDM-lösningar. På den avdelning som du skulle börja på har det arbetats mycket med Informatica stacken när det gäller Master Data Management.

I rollen som senior konsult kommer du även att ansvara för leveranser samt leda och koordinera arbetet. Du gillar att jobba kundorienterat i en rådgivande roll mot våra kunder.

Du kommer att trivas hos oss om du har hög social förmåga och är en riktig lagspelare. Du bör vara initiativtagande, lyhörd och trivas med ett högt tempo. Förmåga att kommunicera kring problem och lösningar är förstås också viktigt i vår grupp. Såklart är du noggrann i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera på topp.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att passa till tjänsten ser vi att du har:

•Arbetet med att implementera och vidareutveckla MDM-lösningar

•Minst 5 års erfarenhet av området (MDM/Information management/BI/Analytics)

•Relevant högskoleutbildning

•Goda kunskaper i svenska och engelska

•Senior erfarenhet av att arbeta med arkitektur- och ETL-frågor

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

•God kunskap inom Informatica stacken (MDM, IDQ, EDC, PC)

•REST-API utveckling

•Har konsultbakgrund

•Senior erfarenhet inom business intelligence (företrädelsevis Microsofts BI-stack)

Mer information om tjänsten

CGI har stort kompetenskapital på hela den nordiska marknaden med allt ifrån spännande nyutvecklingsprojekt inom data warehousing i cloudmiljöer till avancerade tillämpningar inom business intelligence, IoT och machine learning och master data management. Hos oss får du möjlighet till lärande i en av de starkaste advanced analytics-avdelningarna i Europa. För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga.

Tjänsten är en heltidstjänst, med placering i Stockholm (Vasagatan 16)

För mer information kontakta Rekryterande chef Harald von Sydow (harald.vonsydow@cgi.com) eller ansvarig rekryterare Sofia Lindquist, (sofia.lindquist@cgi.com). Urval och intervjuer kommer att ske löpande - tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb