CGI

IT-Infrastrukturkonsult, applikationsdrift

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 september 2020
Stängs
den 18 november 2020
Ref:
J0820-1457
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför en engagerade IT-Infrastrukturkonsult med bra förståelse av Applikationsdriften med dess olika beroenden till olika infrastrukturella tjänster.

Framtida arbetsuppgifter
Huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt roblemprocesserna.

Inom tjänsten arbetar vi också med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans. Detta både för vår svenska leverans, såväl som för vår offshoreleverans.

Vår önskan om kompetens och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är nyfiken, har vana av att kommunicera med slutanvändare och vill jobba i våran tjänsteleverans. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Precis som vi, delar du med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Vi önskar att du har god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:
- Windows Server
- Linux / Unix
- Enklare scriptning
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för Serverövervakning
- Azure och SaaS/PaaS
- Felsökning av applikationer
- Databas kunskap (tyå MS SQL, MySQL)
- IIS
- Apache/JBoss
- Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL)
- Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.
- Förmåga att tänka i effektivisering och automatisering

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Martin Torstensson, +46 70 8513503

Ansök till tjänsten senast 17 november 2020.
Beredskap och övertidsarbete förekommer och svenskt medborgarskap krävs. Du kommer även genomgå säkerhetsklassning som krävs av vissa av våra kunder.

Placering: Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb