CGI

Consultant Operational Technology (OT) & Cyber Security

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 22 september 2020
Stängs
den 13 oktober 2020
Ref:
J0920-0115
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en Consultant Operational Technology (OT) & Cyber security till vårt team i Malmö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Consultant Operational Technology (OT) & Cyber security kommer du att ingå i ett team med åtta personer med lång erfarenhet. Teamet har högt i tak, har roligt med varandra, hjälps åt och har inställningen är att ingen uppgift är för liten eller för stor. Du kommer att arbeta hos våra kunder och ansvara för den processnära IT-miljön. Det är ett område som växer och berör teknologier och system inom IoT, robotics, automation och Industry 4.0, med andra ord vara en viktig del av våra kunders digitalisering.

Då många uppdrag sker i samhällsviktiga anläggningar är också cybersäkerhesfrågor, något som blir en stor del av din vardag. Vi tror vidare att du har civilingenjörsexamen inom datateknik, informationsteknik, elektroteknik eller motsvarande, men viktigt är ett brinnande intresse för teknik som styr produktion och anläggningar, det vill säga själva kärnan i många verksamheter.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Projektarbete: Kravställning, behovsanalys, förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, optimering, granskning, testledning, implementation, budget, projektplanering
• Drift och Underhåll: Livscykelhantering, Incident-, change- och service delivery management
• Cybersäkerhet
• Audit och besiktningar
• Med erfarenhet kommer du också att arbeta med strategifrågor och rådgivning

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen söker vi dig som har driv, är nyfiken, har fokus på kvalitet och ständigt vill utveckla dig. Du gillar att jobba i ett vinnande lag och bidrar med din positiva energi, din vilja att lära men också utmana. Tillsammans kommer vi långsiktigt att arbeta för att du skaffar dig mer, fördjupad praktisk erfarenhet, leder uppdrag och på sikt tar projektledningsansvar. Vi ser gärna att du certifierar du dig inom cybersäkerhet och projektledning samt tar ansvar för ännu större tekniska projekt. Det är också en bra egenskap att ha nära till skratt.

Vi tänker att du även har erfarenhet från/inom:
• Automation/OT
• Digitalisering
• Brandväggar
• Nätverk
• Patchning

Har du kunskaper inom scripting, Powershell och dyligt eller systemutveckling på grundläggande nivå (Java & .Net) är det meriterande.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Teamledare Mathias Andersson: mathias.andersson@cgi.com alternativt Greger Berglund, Director Consulting Services: greger.berglund@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 2020-10-12.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb