CGI

Verksamhetskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 24 september 2020
Stängs
den 13 november 2020
Ref:
J0920-1585
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT-leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing-tjänster. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är systemet Treserva, ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet.

Treserva är ett webbaserat system byggt på API:er och med ett inbyggt processtöd. Mycket fokus ligger på digitalisering av kommunala tjänster men hjälp av e-tjänster, robotics-lösningar och appar, liksom samverkan med myndigheter genom anslutning till olika nationella tjänster. Vi arbetar för att våra kunder ska få nya innovativa och effektiva tekniklösningar, som i sin tur bidrar till verksamhetsutveckling.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en verksmanhetskonsult inom individ- och familjeomsorg (IFO) och söker dig med kompetens och erfarenhet inom IFO och som brinner för att utveckla IFO-verksamheten hos våra kunder.

Beskrivning av tjänsten
Som IFO-konsult fokuserar du på våra kunder. Du kommer att arbeta med införandeprojekt och förvaltningsuppdrag genom alla dess faser, från initiering och planering tills en kund har gått i drift med Treserva eller med nya moduler i Treserva. Som IFO-konsult förväntas du ta ansvar för att sprida din kunskap inom området till kollegor i gruppen och till andra delar av Treserva-organisationen. Allt för att uppnå en samlad kompetens av högsta kvalitet. Du kommer vara en del i vårt konsultteam inom Treserva.

Det mesta av arbetet sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs både på plats hos kund och på distans, och du kommer få eget ansvar för ett antal av våra kunder. Du får ett spännande och varierat jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer också att arbeta med att ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att hålla i utbildningar, stödja i hur Treserva kan konfigureras och vara en rådgivare och business partner till kunderna kring hur de kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är att du har:

• Relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande
• Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdet individ- och familjeomsorg
• God förståelse för hur IT-system fungerar

För att komma till din rätt i rollen behöver du vara en driven person och som brinner för kommunal verksamhetsutveckling i allmänhet och inom IFO-området i synnerhet, och att sprida och vidareutveckla denna kompetens. Det är viktigt att kunna identifiera detaljer i uppdrag som behöver drivas, likväl som att se helheten i leveransen till kund. Du andas kvalitet och leveransfokus, samtidigt som du vill förändra och påverka vår riktning framåt. För att är det viktigt att du tycker att det är roligt att delta i och även leda samtal med kund. Du kan stå upp på kundmöten och internt för att beskriva dina uppdrags status och väg framåt.

Du kan uttrycka sig väl i både tal och skrift, på engelska och svenska, då många kontakter sker med kollegor runt världen.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Valfri ort. Verksamheten är spridd över landet och vi är vana att jobba digitalt. För mer information, vänligen kontakta: Mattias Lindeberg, Director Consultig Delivery, Treserva, 070-2812869

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-11-30

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb