Systemspecialist Integration & RPA till Bravida

Rekryterare
Bravida
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 september 2020
Stängs
den 28 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett intresse av att arbeta med integration och procesautomatisering (RPA)? Trivs du i en stimulerande miljö med många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du får ett ansvar för utveckling och förvaltning av processer på en RPA-plattform samt driva integrationer mellan våra koncerngemensamma system och kunder. Här blir du en viktig del i Bravidas pågående digitaliseringsresa och du har möjlighet att göra stor skillnad i utveckling av affärsprocesserna i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.  
 
Om tjänsten 
Bravida ökar nu sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du som Systemspecialist inom Integration & RPA bidrar med att aktivt genomföra uppsättningen av nya integrationer samt driva arbetet med ett genomtänkt informationsutbyte mellan system som underlättar vardagen för Bravidas medarbetare och kunder.  
 
Som Systemspecialist Integration & RPA ansvarar du för att driva utvecklingen, strukturera och bygga upp Integration/RPA-området självständigt och ibland tillsammans med externa partners. Det är en ny roll inom Digital Development som innebär ett nära samarbete med  systemansvariga inom Business Systems för att accelerera ambitionsnivån inom integration och processautomatisering.
  
I rollen som Systemspecialist Integration & RPA kommer du att:

  • Ansvara för förvaltning och utveckling av processer på RPA-plattformen 
  • Genomföra uppsättning av nya integrationer exempelvis via API
  • Utarbeta lösningsförslag, förstudier och genomdriva förbättringar avseende integrationer
  • Medverka till processdokumentation eller dokumentation av integrationsgränssnitt 
  • Medverka och vara förslagsdrivande där behov och förbättringspotential föreligger 

Du blir en del av teamet Business Systems inom Digital Development och du kommer att rapportera till Head of Digital Development. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan. 
 
Utvecklingsmöjligheter
Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Integration och RPA och tillsammans med intressenter utarbeta kunskapsutmanande lösningar som skapar värde för Bravida och dig som medarbetare. 
Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development där det också finns möjlighet att se en helhet och över tid utveckla en god förståelse för Bravidas affär och avdelningar samt andra närliggande digitala satsningar.
Du hamnar i en kunskapsdelande atmosfär tillsammans med fler systemspecialister inom andra områden med möjlighet till stort eget ansvar och möjlighet att påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta. 
 
Är det här du?
Vi söker dig som har ett stort intresse och dokumenterad erfarenhet av integrationer och automatisering av administrativa processer. Vi ser att du har praktisk erfarenhet av systemutveckling och applikationsförvaltning. Vidare har du gedigen kompetens av att bygga integrationer mot API, djupgående SQL-kompetens samt erfarenhet av avancerad databearbetning i Excel. Meriterande är kunskaper inom MS Biztalk, Stream Serve och UiPath och vi ser gärna att du har du en eftergymnasial utbildning inom området IT eller teknik. Du uttrycker du dig väl i antingen svenska/danska/norska samt engelska i både tal och skrift. 
  
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar och trivs i en kunskapsdelande och lösningsorienterad roll. Vi hoppas hitta dig som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och som trivs med att arbeta gentemot flera kontaktytor. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en person som är förslagsdrivande, initiativtagande, positiv och kommunikativ. 
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08 – 120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb