IT-koordinator till Humlegården, Stockholm

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 september 2020
Stängs
den 19 oktober 2020
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Humlegården är mitt i en spännande förändringsfas med ett stort fokus på digitalisering, modernisering och att skapa framtidens IT internt såväl som externt för sina kunder. För att lyckas med sin resa söker Humlegården nu en IT-koordinator vars främsta uppgift blir att samordna och projektleda leverantörer, leveranser och tjänster. Här får du möjligheten att vara med på resan hos ett av Stockholms mest välrenommerade fastighetsföretag där kunder och hållbarhet är i fokus.

Om tjänsten

Som koordinator på IT-avdelningen arbetar du med att utveckla och säkerställa leveranser från Humlegårdens leverantörer och samarbetspartners. Du kommer vara navet som samordnar/projektleder alla tjänster och leverantörer och du säkerställer att tjänsterna levereras och håller god kvalitet. Du ansvarar för att dokumentation finns på plats samt säkerställer och utvecklar processerna för beställningar, incidenthantering, leveranser, m.m.

Som IT-koordinator är du också delaktig i att ta fram nya leveranser enligt Humlegårdens ”SmartSourcing”-koncept, vilket innebär ett verksamhetsnära arbete i kombination med leverantörskontakterna. Du deltar även i flertalet andra spännande projekt som spänner över hela organisationen och du kommer vara delaktig i strävan efter ständig förbättring av rutiner och processer för att göra organisationen än mer effektiv.

Du är en del av ett IT-team på tre personer och utgår ifrån Humlegårdens fina lokaler i centrala Stockholm. Du rapporterar till IT-ansvarig.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet från en liknande roll och/eller liknande arbetsuppgifter så som koordinering eller IT-projektledning. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med avtals- och leverantörshantering samt att du har erfarenhet av tjänstebaserade leveranser.

En akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet är ett krav, liksom flytande kunskaper i både svenska och engelska.

Som person söker vi dig som har en mycket god social förmåga. Du har en naturlig fallenhet för att skapa hållbara relationer såväl internt som externt, och du bidrar till en god teamkänsla med din hjälpsamhet och öppenhet. Vidare tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt med ett öga för detaljer. Då det är en bred roll under en föränderlig men spännande fas är det även viktigt att du är prestigelös, öppensinnad och flexibel.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb