IT-ansvarig till Humlegården, Stockholm

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 september 2020
Stängs
den 19 oktober 2020
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Humlegården är mitt i en spännande förändringsfas med ett stort fokus på digitalisering, modernisering och att skapa framtidens IT internt såväl som externt för sina kunder. Till att leda utvecklingsarbetet söker vi nu en erfaren IT-ansvarig. Här får du möjligheten att vara med på resan hos ett av Stockholms mest välrenommerade fastighetsföretag där kunder och hållbarhet är i fokus.

Om tjänsten

Som IT-ansvarig leder du arbetet med att ta fram framtidens IT hos Humlegården. Humlegården strävar efter att arbeta med moderna verktyg och har sedan flera år tillbaka bland annat påbörjat sin molnresa. De arbetar efter konceptet ”SmartSourcing” där de löpande säkerställer, förnyar och förbättrar sina leveranser utifrån verksamhetens bästa. Detta innebär att du i rollen som IT-ansvarig kommer arbeta verksamhetsnära samt ha mycket kontakt med leverantörer för att dels ta fram moderna koncept/tjänstepaket, dels för att följa upp leveransen. Parallellt med utvecklingsarbetet ansvarar du med andra ord även för den dagliga driften och förvaltningen av Humlegårdens IT-miljö.

Rollen som IT-ansvarig är såväl operativ som strategisk och innehåller ett brett spektrum av ansvar och arbetsuppgifter. Som IT-ansvarig behöver du vara beredd på att ena stunden ansvara för framtagning och utveckling av strategier och planen framåt, för att stunden senare kavla upp ärmarna och vara hands-on i tekniken med exempelvis implementering av nya system/tekniker.

Som IT-ansvarig har du ett budgetansvar samt ett personalansvar för IT-teamet som i dagsläget består av ytterligare två personer. Du rapporterar till Ekonomichefen och utgår ifrån Humlegårdens fina lokaler centralt i Stockholm.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och resa. Du brinner för att driva förändring och har förmågan att omforma och modernisera IT-avdelningen utifrån dagens krav. Då rollen kräver mycket leverantörs- och avtalshantering är det ett krav att detta har varit en del av din roll tidigare.

Det är viktigt att du har erfarenhet och intresse för integrationsplattformar, molnlösningar och SaaS, och det är starkt meriterande om du har arbetat med specifikt O365 och Azure.

Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Som person söker vi dig som är lösningsorienterad, självgående och trivs med ett stort eget ansvar. Du har en utvecklad social förmåga som främjar teamarbetet samt en kommunikativ fallenhet för att hantera många olika typer av kontakter, både interna och externa. Då det är en bred roll under en föränderlig men spännande fas, är det även viktigt att du är prestigelös, öppensinnad och flexibel.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb