Systemspecialist Agresso / Unit4 Business World till Bravida

Rekryterare
Bravida
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 1 oktober 2020
Stängs
den 1 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett intresse av att arbeta med affärssystem (Agresso /Unit4 Business World) inom ett stort bolag som växer? Trivs du i en stimulerande miljö med möjlighet till många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med ett kunnigt team av systemspecialister får vara med och ta ett stort ansvar för att stödja i det vardagliga flödet och utveckla Bravidas affärsflöden.

Här blir du en viktig del i Bravidas pågående tillväxt- och digitaliseringsarbete inom ett stabilt börsnoterat bolag med en ambitiös framtidsplan.

Om tjänsten

Bravida ökar nu sina digitala satsningar och kapacitet för att stödja en växande grupp användare och affärsprocesser. Detta innebär en spännande resa där du som Systemspecialist inom Agresso /Unit4 Business World både kan skapa värde genom upprätthålla dagens centrala affärsflöde och samtidigt medverka till att utveckla lösningar i linje med morgondagens växande automatiseringsbehov.

I rollen som Systemspecialist Unit4 Business World kommer du att:

  • Ansvara för löpande förvaltning och utvecklingen av ett systemområden inom Bravidas uppsättning av Unit4 Business World
  • Driva, koordinera och genomföra förändring tillsammans med leverantörer
  • Utarbeta skalbara lösningar för att möta affärsbehov från Bravidas verksamhet
  • Genomföra systemuppsättning vid förvärv
  • Medverka till uppgraderingar och genomförande av systemtester
  • Dokumentera systemlösning och proaktivt analysera flödesförbättringar

Du kommer att samverka i ett kompetent team med fler systemspecialister inom Agresso /Unit4 Business World vid avdelningen Digital Development. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds goda möjligheter till att fördjupa dina kunskaper inom Agresso/Unit4 Business World i en komplex, stor och utmanande uppsättning som spänner över fler länder. Du får möjlighet medverka till att utveckla skalbara lösningar som skall hantera stora affärsflöden i en växande installation.

Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development där det också finns möjlighet att se en helhet och över tid utveckla en god förståelse för Bravidas affär och avdelningar samt andra närliggande digitala satsningar.

Du hamnar i en kunskapsdelande atmosfär möjlighet till stort eget ansvar tillsammans med fler systemspecialister inom andra systemprocessområden där du också kan påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta.

Är det här du?

Vi söker dig som har ett starkt system- och processintresse samt gedigen erfarenhet av Unit4 Business World/Agresso. Troligen har du också förståelse för integrationer och datautbyte med externa system där du med fördel har varit med och kravställt/testat/verifierat funktionsförändringar. Du har arbetat strukturerat med data/databearbetning och är en avancerad användare av Excel. Vidare är en eftergymnasial utbildning inom IT eller Ekonomi meriterande samt erfarenhet av Unit4 Business World-modulerna Logistik, Tid- och Projekt, Service samt generell SQL-kompetens. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann och van att arbeta systematisk/metodiskt. Vidare arbetar du med en tydlig struktur i ditt arbete både självständigt och i grupp med stark egen initiativförmåga och driv.

Du är lösningsorienterad och kommunikativ person som kan presentera och utbyta tankar med många olika målgrupper och har lätt att förstå verksamhetsbehov. Positiv och flexibel är andra egenskaper som Bravida värderar högt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb