CGI

Teknisk Systemförvaltning / ActiveDirectory /MS Cloud / Azure

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 1 december 2020
Stängs
den 14 januari 2021
Ref:
J0920-1292
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför dig med erfarenhet av teknisk systemförvaltning / ActiveDirectory /MS Cloud / Azureen till ett av våra kundteam inom finanssektorn.

Du ska ha god förståelse för applikatorisk drift och där ditt primära kompetensområde är inom Microsoftinfrastruktur avseende åtminstone Windows Server, Active Directory, federering samt etablering och förvaltning av hybrid-cloud mot Microsoft 365 och Azure.

Framtida arbetsuppgifter
Här jobbar du i ett härligt team, nära kund, tillsammans med andra infrastruktur- och applikationsspecialister, såsom arbetsplats, server & nät.

I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans, där huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt Problem processerna.

En del av arbetet kommer utföras hos kund i Stockholm, men mycket av arbetet kan också komma att utföras på distans eller från ett CGI kontor.

CGI har gjort investeringar i nytt datacenter och har mycket intressanta åtaganden och tjänster inom IT-Infrastructure/Cloud leveranser. Du kommer arbeta med våra kunder inom branschen bank och försäkring och eller publika kunder. Du kommer att vara en nyckelspelare där du tillsammans med väl fungerande kundteam fortsätter att leverera med högsta kvalitet till nöjda kunder.

Övrigt:
- Beredskap och övertidsarbete kan förekomma.
- Svenskt medborgarskap krävs.
- Placering: Stockholm

Är du den vi söker?
Du har arbetat med Microsoft infrastruktur i minst 8 år, där du även har erfarenhet av vidmakthållande samt Microsoft publika molntjänster. Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång.

Har du en god förmåga att tänka i effektivisering och automatisering? Är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra, en som gärna delar med sig av kunskap och expertis? Då är det dig vi söker. För att lyckas i rollen krävs även god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:

- Windows Server
- Active Directory
- Federering mot Microsoft 365
- Tjänster i Azure och/eller workloads i Microsoft 365
- Enklare scriptning
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för Serverövervakning
- Felsökning av applikationer
- Färdighet i att uttrycka sig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.

Meriterande
- Kunskap om driftsrelaterade processer (ITIL)
- Erfarenhet av bank och finans
- Komplexa och större miljöer

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, hör gärna av dig till Madeleine Dahlqvist, 073 398 4674.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-02-15

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb